Mihin se H-P katosi kesken leirin?

11.09.2012 - 16:28 / hannapirita.


Mun mielipide on että loppujen lopuksi terveys on tärkeempi ku koulu. Ja yleensä kun menee sanoon ongelmansa jollekki vastaavalle tai opettajalle, ne ymmärtää tosi hyvin että terveys tulee ekana ja on valmiita tekemään kompromissiratkaisuja. Mä saan nyt kotiin lisätehtäviä kun olin poissa puolet leiristä. Kukaa ei suuttunu ku sanoin että joudun lähteen pois kesken. Olin jo valmiiksi ennen leiriä kertonu tilanteestani ja siksi saanu esim. oman mökin leiriltä. Siksi siis suosittelen kaikille joilla on joitain terveysongelmia, että kertoo niistä koulussaan/töissään mahollisimman alussa niin sitte jos ongelmia tulee, ne ei tuu yllätyksenä ja niihin osataan suhtautua paremmin.

Kategoria: Kuvapäivis.5 vastausta - “Mihin se H-P katosi kesken leirin?”

 1. Niilo Kirjoittaa:

  Minusta juuri oikein teit, oma terveys tulee ekana ja sen jälkeen sitten ihme koulujutut ja muut. Täälläkin ois ollu joku alotusleiri ja ryhmätehtävii ja biletystä ja kaikki sano että se on parasta ja pitää mennä mutta kun en tykkää sellasesta niin en menny.

  Ite ajattelen että jos huomaa että ei viihdy jossain niin ei oo mitään järkee sitten jäädä sinne sillä ajatuksella että muilla olis kivempaa. Kun ei niillä välttämättä oo ja varmasti itellä ei oo.

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  Niilo: Joo no meil siel leiril oli ihan tehtäviä mitä piti tehä joten siksi oikeesti yritin mennä sinne mutta en sitte pystyny oleen siel…. Mutta ainaki sain tehtyy kuvapäivistä siitä koska piti päästä käsitteleen asiaa ja paras tapa käsitellä asioita on piirtää niistä sarjista.

 3. Nuorikko Kirjoittaa:

  Juuri oikein toimit. Itteään pitää kuunnella ja terveyttään vaalia.

 4. Katri Kirjoittaa:

  Meinasin aikasemminkin kommentoida tätä, mutta tuntui, että minulla pitäisi olla jotain hienoa ja kaunista sanottavaa..

  Teit kyllä juuri oikein, harmihan se oli ettei nähty sua leirillä kun sen ekan päivän, mutta oma terveys tulee aina ykkösenä. : )

 5. hannapirita Kirjoittaa:

  Katri: Joo olis ollu ihan jees jäädä leirille chillaamaan mutta kun pää ei kestä niin sillon ei voi mitää. Onneksi osaan nykyään tunnistaa sen koska ei enää terveys kestä.H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com