Kuvia Seinällä!

28.11.2012 - 19:04 / hannapirita.


Miettikää miten vaikeeta on kattoo liikkuvaa kuvaa ku joskus ihan liikkumattomat kuvatki seinällä ahistaa. Ilmeisesti mä pelkäsin että ne putoo seinältä. Nyt mua vaan naurattaa koko asia.

Kategoria: Kuvapäivis.10 vastausta - “Kuvia Seinällä!”

 1. Nuorikko Kirjoittaa:

  Maaasennus o kyllä mystinen o_O Haluaisin joskus tietää millä periaatteella ahistuneet aivot valkkaa ne ahdistuksen kohteet……. 0___0

 2. alkimohap Kirjoittaa:

  Faijallasi on ilmeisesti ikäisekseen… nuorekas huumorintaju. Linssisafkoihin pitää laittaa mausteita. Esim. linssikeitto, joka lähtee sipulin ja porkkanan paistamisesta öljyssä ja paprikajauheessa, on jees. Sit kasvisliemikuutiota ja PIPPURIA! Baletti seksististä? Extremelaji, jossa on pakko olla sinut kehonsa ja kollegoiden koskettelun kanssa. Feissarien ovelia taktiikoita: yrittää jatkaa kontaktia, vaikka ensimmäinen vastaus on kielteinen. Nykyään feissaustoiminnassa on sopimukset, ettei ketään saa lähteä vainoamaan tms.

  Mullakin on ollut paha masennus. Yksinäisyys ja Finntrion lastenlaulut sai aikaan surullisia tunnelmia. Mul ei oo ollut tollasta, et joku yksittäinen visuaalinen ärsyke laukaisisi reaktion. Ennemminkin et näkee ja ajattelee kaiken olevan pahaa ja turmeltunutta… Jotenkin silti ymmärrän tuon vikan stripin reaktion. Yhtäaikaa mielenkiintoinen ja surullinen juttu, jos vielä muuten tykkää piirretyistä ja sarjiksista.

  Kenties jostain syystä mantelitumake on nopeasti ja automaattisesti tulkinnut tilanteen ahdistavaksi ja laukaissut tunnereaktion ennen kuin ajatusten tasolla on päässyt analysoimaan asiaa. Tai sit se on jotenkin tiedostamattomasti assosioitunut johonkin ahdistavaan asiaan (psykoanalyyttisempi selitys). Siskon yhellä tutulla oli joku niin paha trauma, että kuulemma jossain tilanteessa, ulkopuolisesta täysin käsittämättömästä syystä, se oli vaan yhtäkkiä jäykistynyt paikalleen eikä reagoinut mihinkään ärsykkeisiin vähään aikaan. ;_; Psykoterapiallahan noita oikeasti hoidetaan.

 3. hannapirita Kirjoittaa:

  Alkimohap: Iteasiassa oon nyt tosi pitkään yrittäny päästä psykoterapiaan ja nyt se alkaa vihdoin olla vähä mahdollisempaa. Teen varmana siitä sitte isot merkinnät blogiin kun vihdoin pääsen sinne psykoterapiaan sillä oon nyt tapellu sen asian puolesta tässä jotain pari vuotta putkeen. Eiköhän tää tästä, kohta pitäis tulla psykiatrin arvion aika 8DDDD

 4. Ryhis Kirjoittaa:

  Toi ”en muista minne olen menossa työhaastatteluun”-juttu on jotenkin tosi samaistuttava :DD Ihania nuo kaikki kyllä <3

 5. hannapirita Kirjoittaa:

  Ryhis: Joo siis jos tulee yhtäkkii kysymys mihin ei oo varautunu vastaan ja kiirees koittaa ehtii haastatteluun niin yhtäkkiä sitä huomaa ettei muista ees mihin oli menossa. En vaan millää saanu sanottua paikan nimee ääneen haha XDDD

 6. alkimohap Kirjoittaa:

  hannapirita: Hienoa, toivottavasti pääset. Käsittääkseni nykyään Kelallekin on taattu semmonen budjetti, että oikeasti hoitoa tarvitsevat myös saavat sitä. Itseäni ryhmäterapia auttoi merkittävästi.

  Keijo Ahlqvist on tainnut joskus todeta vitsillä jotain sinne päin, että miksi tuhlata omat pimeät kohtansa jossain terapiassa kun ne vois purkaa sarjismatskuksi. >:D Mut joo, ehkä oikeasti vasta sit paperille, kun juttuja on eka perattu asiantuntijoiden kanssa. Jos ne pitkän työstämisen jälkeen saa niinkin kiinteäksi muodoksi kuin sarjakuvaksi, josta välittyy omat kokemukset yleistajuisesti ja ymmärrettävästi, niin hiton hyvä. Mut ei voi vaatia. Emmi Nieminen onnistui Keskiviikossa tossa suhteessa hyvin.

 7. seittilelu Kirjoittaa:

  Huugo näyttää niin iloselta syödessään tota pahaa ruokaa että mua naurattaa :DD

 8. Niilo Kirjoittaa:

  Jännästi tuntuu että sun piirrostyyli on taas vähän muuttunut. Näyttä tosi eläviltä kaikki hahmot ja jotenkin on noi leuat ja muuta paljon pyöreämpiä kuin aikasemmin. Kanssa toi puna poskilla tekee kasvot elävämmän näkösiksi. Toi kuva missä Hugo onnellisena syö ja ite mutrustelet on jotenkin niin hieno ja onnistunut.

  Mulla tulee välillä sellasii ahdistuksii, viimeksi pari päivää sitten kun en tajunnut ohjelmoinnista mitään että tuntu että kaikki muukin on ihan huonosti ja kaikki menee aina pieleen ja en osaa koskaan mitään ja niin edelleen. Se tuntuu ihan kauheelta ja itkettää, mutta onneksi ne menee ohi kun syön tai kävelen vähän ympyrää. Ois kyllä kauheeta jos niitä tulis enemmän :I

 9. Sepe Kirjoittaa:

  Toi Hugon ruuantekeminen vaikuttaa pelottavan tutulta. 😀 Oon saanu kuulla vähän samanlaista settiä omien keitosten kanssa 😛

 10. hannapirita Kirjoittaa:

  Sepe: Voi ei teitä on enemmänki samalnaisia kokkeja ku Hugo. XD Kyllä Hugo joskus tosin tekee hyvääki ruokaa joten uskon että säki saat aikaan hyviäki ruokia. <3H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com