Älä syö lunta

15.01.2013 - 11:59 / hannapirita.


Saattoi olla että tuolla hetkellä näin tämän taideteoksen, joka vaikutti minuun syvästi:

Kategoria: Kuvapäivis, Valokuvia.8 vastausta - “Älä syö lunta”

 1. suffu Kirjoittaa:

  Toi taideteos näyttää aivan mahtavalta!! Harmi kun ei itse päässyt näkemään livenä… Kuka oli tekijä, mikä teoksen nimi oli?

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  suffu: Ääk öök apua en muista teoksen nimee enkä tekijää. Vasta ku lähin kiasmasta tajusin että olis kannattanu kuvata ne nimiplakaatit aina samal ku kuvas teosta niin olis osannu sanoo mikä teos se oli ;___;

 3. seittilelu Kirjoittaa:

  Eeli on mun sankari.

 4. Maijju Kirjoittaa:

  hahahahajsh kauhee laspi voi ei 8’D haha! Oh sali! Mulla aina sama fiilis ku pitäs talosta poistua 8’D mut sit joskus se kannattaaki ohhoh. HUI onkohan Raakelille siel joku sengoku basara-juttu???? MIKÄ CLIFFHANGERI!

 5. alkimohap Kirjoittaa:

  Jaha, symmetrisiä musteläiskiä kuin Rorschachin testissä. Pääkallo, mansikka vai auki leikattu sisäelin? Ihmisissä ja muissa eläimissä on symmetriaa ja siksi noi on niin mielikuvitusta kutkuttavia. Pitäis itekin taas mennä kattomaan, mitä Kiasmassa nyt on.

  Suuri paljastus: oikeasti Hanna-Pirita näyttää takaapäin joiltakin näistä: http://alkimohap.sarjakuvablogit.com/2012/12/04/avajaisissa/

 6. hannapirita Kirjoittaa:

  alkimohap: Ne musteläiskät oli tehty Roomasta löytyneille kirjaston arkistointikorteille. Ihanaa materiaalin uudelleenkäyttöä.

 7. Erisa Kirjoittaa:

  Ei muuten haittais, jos ihmiset yleensä piirtäisivätkin itsensä ”muhkuiksi” 😀 Vaikka se kai tavallaan näyttää sarjiksessa paremmalta jos on laihempi. Olenkohan jotenkin poikkeava, mutta itse en koskaan pysty piirtämään itseäni laihaksi kun olen noin 80 kiloinen amatsoni.

 8. hannapirita Kirjoittaa:

  Erisa: Siis mun tyyli on vaan jotenki sellanen että piirrän kaikki kauheiksi tikuiksi ja kaikkiin suoria kulmia. Siis sellanen on tää kuvapäivistyyli, muissa sarjiksissa saatan tehä hyvinki erilaisia juttuja, niinku yhessä teen kaikista tosi kurvikkaita XD Pitäis kai vähä sekottaa noita kahta tyyliä.H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com