Terveyden huoltoa

22.01.2013 - 12:17 / hannapirita.


Oikeesti jos joku osaa laskee ton laskutehtävän niin laskekaa se mulle koska laskin sen ihan varmana väärin.

Kategoria: Kuvapäivis.17 vastausta - “Terveyden huoltoa”

 1. muura Kirjoittaa:

  AA mikä ihme tos psykiatrin haastattelus oli pointtina 😀

 2. Salo Kirjoittaa:

  200 kansanedustajaa. Nobelin voittaneella tyypillä oli iso parta.. Oisko ollut kirjainsarja Sillanpää?

  Mitä tulee noihin koneisiin, niin riippuu työn luonteesta. Periaatteessa aika voi pysyä samana tai jopa kasvaa. Mutta suoraan olisi varmaan koneiden tuplaantuessa aika puolittuu. 8/6, 16/3, 32/1.5, 64/,75, 128/~.35

  Ilman laskinta sanoisin että päälle sata konetta.

  Yksikään noista kysymyksistä ei kyllä kerro mielenterveydestä, ehkä kyllä paineensiedosta. En tiedä olisinko pärjännyt paremmin. Omassa rauhassa nuo osaa miettiä helpommmin.

  Olisi jännä tietää miten eri reaktioita tulkitaan.

 3. hannapirita Kirjoittaa:

  Salo: Musta tuntuu että oikeesti loppujen lopuksi mulla meni ihan hyvin ne kysymykset. Siel oli myös kaikkia helppoja juttuja joissa mietittiin geometrisia muotoja ja ne tein kuin vettä vaan. Mut en kyl viäkää ihan tiä miksi mun piti tehä tollasia tehtäviä. Yks kaveri haki psykoterapiaan ja siltä kysyttiin tyyliin että Onko paha olla ja siinä kaikki. 8I

 4. Kumiko Kirjoittaa:

  Niin siis… Minkä tyyppiseen psykoterapiaan oot hakemassa?

  Mulla se meni niin että tapasin psykiatria kolme kerta kolmen kuukauden aikana, jonka jälkeen hän kirjoitti B-lausunnon jonka lähetin kelaan, ja terapia käynneistä omakustannus on n. 20 per kerta (terapian koko hinta on 70€).

  Ja mulla se psykiatri lähinnä selvitti kuinka mun nykyinen tilanne haittaa mun arkielämää ja työssä pysymistä. Eli perhe taustat, asuminen ja parisuhdetilanne jne. Tosiaan hain kognitiiviseen terapiaan.

 5. hannapirita Kirjoittaa:

  Kumiko: No siis me viel mietitään mulle sopivinta terapiamuotoa… Mut joo siis se sanoi että se tutkii mun kognitiivisia kykyjäni ettei ne oo alentunu masennuksen vuoksi… En usko että ne on mihinkää alentunu koska suurimman osan tehtävistä tein tosi helposti, tohon vaan laitoin ne mitkä oli mulle vaikeimpia.

 6. Salo Kirjoittaa:

  Mutta tuli mieleen että tuo on tietenkin kompa, koska koneet toimivat yötä päivää. Eli \koko päivä=24h\, mutta \puoli päivää=4h\.

 7. Nuorikko Kirjoittaa:

  Hei hyvä ko teit tosta ”haastattelusta” sarjiksen 😀 Se oli kyl aika randomia. Miten sen kaa muute kävi loppuje lopuks? Läpäisitkö?

 8. hannapirita Kirjoittaa:

  Nuorikko: No siis en tiä viä koska meen jatkaan niitä kysymysten kyselyjä huomenna. Me tehtiin se tehtävä vain puoleen väliin sillon viime kerralla.

 9. kiemura Kirjoittaa:

  Oho, tosta vikasta stripistä tulee mieleen se, kun ekan kerran menin lukion ekalla psykologille (julkiselle) ja sit siel oli semmonen kuiva vanha teoreettinen setä, joka testas mulla hirveen kauan kestävän (joku puol vuotta melkeen) testin, jossa oli mm. mustetahratesti, muistitehtäviä (ei hemmetti ne meni huonosti kun masentuneena ei muista mistään mitään), yms.

  Sen tarkoitus oli kai sulkea pois muita mielenterveyden sairauksia, mut masennushan se sit oli. Mutta ois ollu järkevämpää että se ois jutellu vaan ekaksi eikä tehny jotain tyhmää testiä heti kylmiltään, mitä se mun tilannetta muka paransi, geezus! 😀

  Sit sinnittelin joku kolme vuotta sen vastaanotolla eikä siitä ollu mitään hyötyä, mutta onneksi lopulta pääsin sitten ihan oikeaan psykoterapiaan 😀 (ja sinne ei kyl tehty mitään tommosia kysymyksiä niinkuin sulle, mut hirvee Kela-hakurumba kyl oli ;_;) Siitä on kyllä ollu tosi paljon apua vaikka mihin!:)

  (ööh sori pitkä kommentti,toivottavasti ei haittaa tämmöset vuodatukset!:D)

  PS. Mut joku psykiatri kysyi multa kerran että kuka on Suomen pääministeri (se oli just sillon vaihtunu niin en meinannu muistaa oikeeta vastausta!) ja että mikä päivä on… musta tuntuu, että noi kysymykset liittyy vaan siihen, että testataan, ettei todellisuudentaju ole kadonnut tai jotain O_o Tosin toi Nobel ja laskutoimitusjuttu on kyl ihan käsittämättömiä!xD

 10. hannapirita Kirjoittaa:

  Kiemura: No siis jotain sellasta toiki kyseli että ei kognitiiviset taidot olisi alentunu masennuksen takia ja että olis todellisuudentaju kohdillaan, mut osa kysymyksistä on vaan tosi TOSI vaikeita!!! D8

 11. NetKissa Kirjoittaa:

  Laskimella laskin ja se on muuten 96 konetta. Muihin en oiskaan osannut vastata. Joten et voi olla tyhmä, ku ei sun mensalainen serkkuskaan tiä. ;-D

 12. hannapirita Kirjoittaa:

  NetKissa: Jyrkiki laski sen laskimella mulle ja jotain tollasta se sillonki oli. Nyt kun testit on tehty loppuun, se psykiatri sanoi että mitää vikaa ei oo älyssä jeejee ja hyvä aika olis mennä psykoterapiaan.

 13. Jolppa Kirjoittaa:

  Toi laskuhan on kääntäen verrannollinen ja mä sain laskemalla että 24 konetta. Mitähän oon laskenut jos muut on saanu 96tta.. Kun laskee päässä niin laskutoimitus menee

  8:x = 0,5:6
  kerrotaan ristiin ja saadaan
  0,5x = 8*6
  0,5x = 48 ||:0,5
  x = 24

  mutta jos laskimella laskee 48:0,5 niin tulee kylllä 96, mutta miten se on mahdollista jos puolikkaalla jaetaan ja pitäis tulla pienempi niin luku nouseekin.. Nyt tää kummittelee mua.

 14. Jolppa Kirjoittaa:

  Eiku voi idiootti, nyt tajusin. Joo, 96.

 15. Drasa Kirjoittaa:

  Mä laskin ton päässä näin:

  6 päivää ja 8 konetta, eli yhteensä 6*8 = 48 ”konetyöpäivää”. (Sen työn määrän ”yksikkö.” Vähän niinkuin miestyötunti :D) Sit jos 48 konetyöpäivän homma pitää tehä puolessa päivässä, ni tarvitaan tuplasti toi määrä koneita, eli 96.

 16. Tirppa Kirjoittaa:

  Humanistinen tapa laskea:

  6 päivää, jos 8 konetta
  3 päivää, jos 16 konetta
  1,5 päivää, jos 32 konetta
  0,5 päivää, jos 96 konetta

  Ja Jolppa, jakaessa tulee tulokseksi pienempi luku vaa, jos jakaja on suurempi kuin 1. 🙂

  Kiva blogi, btw, mun eka kommentti. 🙂

 17. hannapirita Kirjoittaa:

  Tirppa: Siis joo jotenki tollee mäki yritin sitä laskee mut ihan väärinhän se mun laskutoimitus meni ku yritin pääs laskee XDH-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com