Aikatauluja

12.04.2014 - 16:30 / hannapirita.


4 tuntia joka yö

aikatauluja

En nyt ihan tiedä mitä hain tällä merkinnällä, mutta tätyy myöntää että omien päivärytmien seuraaminen viikon ajalta oli tosi opettavaista ja se sai mut arvostamaan omaa työtäni paljo enemmän. Melkein joka päivä mä teen kuitenki sen 8 tuntia työtä/koulua vaikka nukun ihan älyttömän pitkiä aikoja. Ja se että oon saanu aikaan kaikenlaisia julkaisuja ja muita juttuja vaikka nukun yli puolet vuorokaudesta on kans tosi hieno asia. Jos ette tiedä mitä julkaisuja oon tehny, menkää kattomaan niitä Team Pärvelön sivuilta.
Joka tapauksessa, jos joku haluaa myös tehdä tällaisen projektin että seuraa tottumuksiaan, tässä alla on tuo pohja tuolle taulukolle, että voitte sen siitä kopioida.
taulukkopohja

Jos haluatte sen isompana/tiffinä tms, laittakaa mulle mailia hanna.pirita(at)gmail.com.

Ja muistakaa, vähäkin työ on arvokasta työtä. Ihmisille on ominaista että pystyy tekemään työtä 4 tuntia tehokkaasti, joten kaikki työ mikä menee neljän tunnin yli on vain mahtavaa plussaa! Tiedän että vaikkapa masentuneena on vaikea jaksaa tehdä töitä, mutta kaikki mitä teet on arvokasta. Ja siis pelkästään palkkatyö ei ole tärkeää työtä, vaan tärkeää on myös kodin siivoaminen, itsestään huolen pitäminen, taiteen tekeminen, jne. Itse merkkasin tuohon listaani työksi tosin nyt vain kaikki taiteeseen ja kuvituksiin liittyvät hommat, en kodin ylläpitoa, mutta kuitenkin. Olkaa siis ylpeitä pienistä saavutuksistanne!

 

Kategoria: Sarjakuvat.8 vastausta - “Aikatauluja”

 1. Lintsu Kirjoittaa:

  Hienoa!
  Halusin vain uteliaisuudestani kysyä että kuinka sinulta sujuu kouluun aikaisin herääminen? Tuossa aikatauluviikossa kun näkyi koulu vain keskiviikkona. 🙂

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  Lintsu: Mulla on tosi harvoin koulua. Sillon joko nukun vähemmän tai meen illalla kasilta nukkumaan. Kyllä se onnistuu kun kovasti yrittää. <3

 3. Badger Kirjoittaa:

  KYLLÄ. Kiitos!
  Siitä on ollut jossain välissä Tumblrissakin maininta, että kaikkien ei tarvitse jaksaa tehdä klo 8-16 työvuoroa ja muutenkin elää jonkun yleisen vaatimuksen mukaisesti. Sellainen ajattelutapa ei ota huomioon esimerkiksi juuri masentuneita (kuten allekirjoittanut) tai esimerkiksi ihmisiä, joilla on krooninen sairaus tai kiputiloja pitkin päivää.

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  Badger: Vähempikin riittää. Ei aina tarvitse suorittaa ihan täysillä. <3

 5. kjjo Kirjoittaa:

  On asioita jotka on ajan haaskaamista. Ne on kohtia, jolloin tekee jotain viihdyttävää mutta silti tympii. Jos roikkuu netissä, mutta lukee ja kommunikoi, se on tarpeellista. Siinä kasaa vähintään ”näkymätöntä tietoa”. Haalii murusia. Tilkitsee tiedonrakoja.

  Jos katsoo monetta kertaa samaa kissavideota, koomaa.

  Jörn Donner totesi joskus ettei kukaan pysty tekemään tehokasta työtä enempää kuin neljä tuntia päivässä. Kyllä pystyy, mutta ei pitkiä ajanjaksoja. Elämän pitää olla väljää, muuten syntyy kitkaa ja leikkaa kiinni.

 6. hannapirita Kirjoittaa:

  kjjo: Mä kyl kyllästyn heti jos en tee koko ajan jotain ns. tarpeellista. Oon sillee nolo että en jaksa ees kattoo TV sarjoja tai leffoja kun tuntuu ettei niistä tuu miksikää, aivotonta viihdettä vaan. Haluun aina samalla oppia jotain.

 7. Mireille Kirjoittaa:

  Fedora/trilby? 😀

 8. hannapirita Kirjoittaa:

  Mireille: Joku tollanen hattu vaan.H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com