Juhannussauna

23.06.2014 - 16:11 / hannapirita.


Saunan rakentaminen
Today we must finish the sauna cottage and in the evening we go to sauna. [sauna cottage]
It’s a little unfinished but good enough, now to sauna!

Kylmä sauna
In the sauna: Cold breeze
Now to work, we must patch all the cracks.
Haha! Naked builders!

reikäinen sauna
What?
Is the sauna burning? – No, there’s just a lot of steam and the sauna is still full of cracks. But it’s a great sauna.

Näin meillä Kauhajoella rakennetaan juhannukseksi uusi sauna ja saunotaankin vielä samana iltana. Ei siellä ollu lauteitakaan vielä, niin jotain penkkejä ja jakkaroita sinne sitten kannettiin sisään. Kyllä sitä vähän piti vielä korjata kesken saunomisen kun kylmä viima vaan tuuli läpi saunasta. Lopuksikin oli sauna niin reikäinen että lämpö sentään pysyi sisällä, mutta jokaisesta nurkasta ja raosta tuli ihan älytön höyry ulos ja näytti niinku olis tulessa koko sauna. Onneksi Ikkeläjärvellä ei oo naapureita lähellä, muuten ne olis ehkä kutsunu palokunnan. Kiukaastakin tuli niin hyvä, kun itse rakennettiin sekin, että vielä seuraavanakin päivänä oli punasena hohkaava hiillos kiukaassa. Mutta tuli siellä parhaat löylyt missä oon koskaan ollu!

Toivottavasti muillakin oli hyvä juhannus!

Ainiin. Ja hei muistutan vielä kaikkia että Team Pärvelö on yhä tekemässä Lepakkoluola nimistä sarjakuva-antologiaa jonka aiheena on naisten välinen rakkaus ja naiset historiassa. Sitä rahoitetaan Mesenaatti-palvelun kautta ja sieltä pystyy mm. ennakkotilaamaan tämän sarjakuvan! Lisätietoja löytyy tämän linkin takaa:
>>MESENAATTI.ME/LEPAKKOLUOLA<<

 

 

Kategoria: Kuvapäivis, Translated comics.Kommentointi on suljettu.H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com