Sosiaalinen VOITTO

27.06.2014 - 16:56 / hannapirita.


Tämä tarina kertoo rohkaudesta, siitä kun pieni ihminen ylittää itsensä ja tekee jotain ennenkuulumatonta. Tiedän että monet teistä ajattelevat että tämä on mahdotonta, mutta ei, tämä on tositarina, tositarina omasta elämästäni. Minä pystyin tähän, myös te pystytte siihen jos vain uskotte itseenne ja löydätte tien.

This is a story about bravery, about a small human being doing something we’ve never hard of before. I know many of you think this is impossible, but no, this is a true story, true story about my life. I was able to do this and so can you, if you believe in yourself and find the way.

sosiaalisuuden riemuvoitto
I’ll go to the post office.
Help, it’s our neighbour. – Hi – Hi
How are you. – Öööaaäääööö haha good lol.
Why can’t I function in social situations? – How is Hugo?

Onnistuin sittenkin
Hugo is okay. – Now, it’s my chanse!
My chanse to be a NORMAL human being!
HOW ARE YOU!?
Pretty good blaa blaa blaa… – I did it! I was polite! Go me!

Tulen varmasti muistelemaan tätä hetkeä vielä pitkään sen jälkeen kun olen jo jäänyt eläkkeelle. Tämä hetki tulee olemaan tärkeä kulminaatio elämässäni. Kiitos teille kaikille jotka olette täällä nyt kanssani jakamassa tätä onnistumisen tunnetta.

I’m sure I will remember this situation even when I’m retired. This moment is an important corner stone in my life. Thank you for all of you who are here with me today sharing this moment of success.

Ps. Muuten meidän queer-feministisellä sarjakuva-antologialla on sitä ns. Kickstarteria jäljellä enää 9 päivää ja vielä puolet rahasta pitää kerätä, eli nyt kaikki jakakaa tätä linkkiä ja menkää itekki osallistumaan.
Nyt pitää tehä hulluna töitä että päästään meidän tavoitteeseen!!! 8D
LINKKI MESENAATTI.ME/LEPAKKOLUOLA

In english: Our queer-feministic comic anthology has only 9 days left of our Kickstarter project. Please share this link and the info to everyone!
We have to work like crazy now to be able to get to our goal!
LINK TO MESENAATTI.ME/LEPAKKOLUOLA

Kategoria: Kuvapäivis, Translated comics.Kommentointi on suljettu.H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com