Salaperäinen geokätkö!

7.07.2014 - 22:52 / hannapirita.


Eka kätkö
Have you ever tried geocaching? – You should try! Here’s my first experience!

Viidakko
Okay, the first cache is in that forest.
There should be a path here.
Okay, there wasn’t.

Liian helppoja piiloja
The first cache was easily found.
Second one was even easier.
Thirs cache… – We have been searching for an hour!

Laukun alla piilossa
Now that we’re searching for this third cache, let’s leave our stuff on this rock.
Hour passes by.
Okay let’s leave, we can’t find it.
Goddamn. – Cache.

Että joo, vika kätkö oli tunnin ajan meidän laukkujen alla kun me pellastettiin koko metsä läpi. Terve vaan. Hyvin oli piilossa.

Mutta hei, jos haluat ite kokeilla goekätköilyä, voit ilmaseksi ladata sellasen appin puhelimees ku Geocaching Live. TAI sitte voit vaan mennä Geocaching sivuille ja sieltä ettiä ohjeita, jos ei vaikka oo omistuksessa älypuhelinta. Kannattaa kokeilla. Siinä saa liikuntaa, ulkoilmaa ja jännitystä yhtä aikaa!

Jos teillä on hyvii tarinoita geokätköilystä, haastan teidät kaikki kertomaan niistä! Jos teet sarjakuvia, haastan sut tekemään sarjiksia vastaukseksi, jos et tee, jätä tähän kommentti ja kerro mitä kaikkea on tullut kätköillessä vastaan!

 

 

Kategoria: Kuvapäivis, Translated comics.2 vastausta - “Salaperäinen geokätkö!”

 1. Timo Kiravuo Kirjoittaa:

  Eräs kaveri oli juuri aloittanut kätköilyn ja kun oltiin Saaristomerelle purjepaatilla, alettiin hakea saariston kätköjä. Kahden päivän jälkeen kaveri oli täysin vakuuttunut siitä, että kivet juttelevat minulle, kun olin pari kertaa osoittanut kätkön päällä olevaa kiveä ja sanonut ”kurkkaa tuon alle”.

  Toisella kertaa olin paimentamassa opiskelijaryhmää Köpenhaminassa ja päätin napata bussia odotellessa lähellä olevan kätkön penkin alta. Juuri kun purkki oli auki sylissä, tuli bussi ja tanskalainen isäntämme paimensi porukat kyytiin. Minulle tuli vähän kiire, mutta en ehtinyt dösään. Onneksi perässä tuli toinen ja roikuin ikkunan ääressä vahtien milloin porukkamme hyppäävät omastansa. Lopputulos oli se, että kukaan ei edes huomannut minun kadonneen hetkeksi. Samaisella reissulla paikansin kätkön talon seinään runsaan parin metrin korkeuteen. En kehdannut kiivetä päivänvalossa, joten tulin sitten illalla puku päällä ja kravatti kaulassa kipuamaan purkille.

  Kaverit puolestaa keksivät Saudi-Arabiassa että kätköily on yöllä viileämpää. Herättivät poliisin huomion. Arvatkaa onko mukava selittää poliisivaltiossa että ”haemme yöllä vain näitä kätkettyjä viestejä erämaasta…”

  Valitettavasti en piirrä, käsikirjoitan ainoastaan.

  kiravuo

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  Timo Kiravuo: VAU! Mahtavia kätkötarinoita! Ite en oo saanu sen hienompaa tarinaa vielä aikaan ku sen että yritin Ikkeläjärven rannalta ettiä kätköä ja kiipesin puuhun korkkareissa. Ja sit se kätkö ei edes ollu siellä puussa. Surkeeta oli.H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com