Kukaan ei rakasta sinua jos et ole kaunis.

11.08.2014 - 22:42 / hannapirita.


Liikaa läskiä
I’m too fat.
I could lose some weight here.
How can I get rid of this cellulite?
I wish I wasn’t this fat.
On average women spend 12 hours a week worrying about their looks. (Says Daily Mail)

negatiivinen02
It’s not becauase women are stupid or selfish.
It’s because of this.
Lose weight or you’re ugly. – You’re not good enough. – No-one loves you if you’re not pretty. – You’re worthless if you’re ugly.
Media is full of lies.
But what if women would spend 12 hours a week thinking about world’s problems?
That’s why I challenge you, all the women, when you start worrying about your looks, turn over and start thinking how you can do something good!

negatiivinen03
We use a lot of energy thinking about how bad we are. – You can turn that negative into positive.
Let’s use our time together thinking and doing good.
I promise myself to also try to turn my negative thoughts into positive and help others.

Jos media sanoisi että hei sinä, nainen, sinä olet älykäs ja voit keksiä mahtavia juttuja, luulen että useammat naiset miettisivät asioita jotka vievät meitä eteen päin. Älkää siis alistuko miettimään omaa huonouttanne, teidän mielessänne saattaa olla parannus syöpään tai ratkaisu energiaongelmiin, se ei vain pääse koskaan ulos koska mietimme vain miten läskejä olemme. Käytä aivokapasiteettisi positiiviseen, älä itsesi mollaamiseen.

Kategoria: Sarjakuvat, Translated comics.15 vastausta - “Kukaan ei rakasta sinua jos et ole kaunis.”

 1. kjjo Kirjoittaa:

  Juuri Daily Mailin lukeminen…

  Lehti on jäänyt kiinni ohjelmallisesta valehtelemisesta.

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  kjjo: Joo, ite epäilen että ihmiset käyttää paljo enemmän ku 12 tuntia viikossa ittensä murehtimiseen. Ite ainaki etenki pari vuotta sitten käytin varmaan 12 tuntia päivässä siihen. Toi oli kuitenki ainoo tilasto jonka löysin asiasta, joten se kelvatkoon tähän.

 3. Surkea Kirjoittaa:

  Muistan kun pidin viikon tauon tumblrista, ja sinä aikana en murehtinut läskeistäni läheskään niin paljoa kuin niinä päivinä jolloin selasin sivua joka oli täynnä anoreksian palvomista ja muuta joka sai oloni huonoksi ja rumaksi.
  Osaisikin miettiä itsestään jotain posiviitista. Toistaiseksi en ole kyllä oppinut kuinka aivoja säädellä järkeväksi.
  Todella hyvä sarjis jälleen!

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  Surkea: Joo, mikään ei oo niin vaikeeta kun se että yrittää olla miettimättä itestään negatiivisia asioita. Siksi ite yritänki siirtää negatiivisen ajattelun oikeeksi voimavaraksi miettimällä mm. millasia sarjiksia voisin tehä joilla voisin vaikuttaa maailmaan positiivisesti. <3

 5. Azugi Kirjoittaa:

  Voi apua, siulla on ollut viime aikoina tosi ihania feministisiä positiivisuuspostauksia! Näistä ois kiva saada joskus vaikka joku pieni printanttu kokoelma! Itseäni ei ahdista kovinkaan usein ulkonäköni, mutta maailman nykyinen tilanne kylläkin. Osaisinpa itsekin kääntää ahdistuneisuuden ja murehtimisen johonkin tuottavampaan. Ei auta kuin yrittää päivä päivältä paremmaksi!

 6. hannapirita Kirjoittaa:

  Azugi: Hmm… Enpä olekkaan miettinyt printtaavani niitä mihinkään kun musta tuntuu että näiden juttujen voima on siinä että kuka vaan voi ilmaseksi lukea ne… En siis tiedä haluisko kukaa muka ostaa niitä höhö.

 7. mkko Kirjoittaa:

  Pois turha syrjintä! Kaikki sarjakuvassa mainittu pätee myös miehiin. Varsinki se 12h turhaa kelpaamattomuusmärehdintää.

 8. avaruuslaiva Kirjoittaa:

  Mua naurattaa ku aina kun jossain puhutaan naisten asioista ja naisten ongelmista niin puskista tulee poikkeuksetta joku jätkä vinkumaan et ”syrjintää!! entäs miehet!!12” Huoh.

 9. hannapirita Kirjoittaa:

  Plopplop, avaruuslaiva ja mkko: Noh, minä olen ihminen joka yleisesti määritetään naiseksi ja olen elänyt naisena pienen elämäni, joten itse puhun tietysti eniten naisten asioista. Kommenteissa toki on täysin mahdollista puhua ihan mistä tahansa sukupuolista! Toki tämä asia on hieman enemmän naisten ongelma, sillä miehet esitetään usein mediassa mahtavina urhoina jotka pelastavat naisia ja naiset esitetään turhakkeina joiden ainoa tapa olla tärkeä on olla kaunis. Tietysti miehilläkin voi olla pahojakin ongelmia ulkonäkönsä kanssa, sillä juurikin ne rohkeat urhot ovat miltei aina ihan älyttömän komeita ja hyvässä kunnossa… mutta komeiden urhojen arvoa ei mitata heidän ulkonäöllään, vaan sillä miten urhoollisia he ovat. Naisten arvo mitataan ulkonäöllä. Muistakaa silti toki että poikkeuksiakin on myös mediassa. <3

 10. Plopplop Kirjoittaa:

  ^
  Mä en taas ymmärrä miksei sais sanoo et entäs miehet kun jotkut asiat vaan ovat ihmisongelmia eivätkä vain naisongelmia (oon tyttö ite).

 11. anonyyti Kirjoittaa:

  On hyvä, että ihminen kykenee kantamaan kehonsa. Toisaalta taas, hieman ihmetyttää onko normaalipainoisuus ja siihen pyrkiminen kadonnut ääripäiden välistä. Sen kummemmin sormella osoittelematta suosittelisinkin kaikkia lukemaan seuraavan varsin rakentavahenkisen artikkelin:

  http://ideas.time.com/2013/12/03/fit-women-are-real-women-too/

 12. hannapirita Kirjoittaa:

  anonyyti: Minulle tärkeintä on aina terveys. On hyvä olla sen painoinen että on terve. On myös tärkeää olla mieleltään terve. Itseinho ei ole terveyttä.

 13. Minorea Kirjoittaa:

  Tämä on hankalaa, todella hankalaa. Mutta lupaan olla mukana!

 14. Iltapiri Kirjoittaa:

  Ulkonäköpaineet, aina jännä ja kipeä aihe keskustella.

  Omasta mielestäni yksi mielenkiintosimmista jutuista koko ilmiössä on se, että nämä valheet on naisten itsensä luoma juttu toisille naisille -Joka kai sitten kumpuaa jostain miesten luomasta huippumuodista. Luin tuossa toissavuonna Mirja Tervon kirjan ”Huimaavat korot – luksuskenkien vaarallinen viheätys” ja tyyliin ekoilla sivuilla tuli itselle silloin aika pysäyttävä oivallus siitä, että naiset haluavat usein tehdä toisensa kateellisiksi sen ”Tarvisen miesten ihailua osakseni!” ajattelun sijaan.

  Toinen juttu on että, itselle ainakaan tuo hoikkuus = kauneutta ei ole niinkään se juttu, vaan enemmänkin hoikkuus = sosiaalista turvallisuutta = kukaan tuntematon ei tule kännissä/kamoissa/pahaa oloaan/kusipäisyyttään lässyttämään keskellä kirkasta päivää ”hyi että oot ruma, mee lenkille” <— käynyt itselle useasti. :/
  Toisaalta yrittää miettiä ettei kellään Paukapää-Penalla, tai -Pirkolla, ole oikeutta tulla mussuttamaan vaikkei näky hänen silmäänsä hivelisikään. Huolehtikoot omasta rasvaprosentistaan ja naamakertoimestaan.

  Miesten tilanteesta on paha sanoa mitään kun en montakaan kys. sukupuolen edustajaa tunne, mutta joskus tuli katsottua dokumentti anoreksiaa sairastavista pojista/miehistä, joiden kaikkien motiivi oli melko yksimielisesti hyvä terveys ulkonäön sijaan.

  Sinällään "järkevä aate päivässä märehtimisen sijaan" on oikein kiva idea, tsemiä ja peukkua ylös!

 15. hannapirita Kirjoittaa:

  Iltapiri: Kiitos pitkästä ja pohtivasta viestistä. Juuri tällaista pohdintaa haluan herättää sarjakuvillani!H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com