#F-Klubi

18.09.2014 - 22:20 / hannapirita.


Tässä muistiinpanoni Naisasialiitto Unionin F-Klubilta.

F-Klubi

Naisasialiitto Unioni

Maryan Abdulkarim

Feminismi

Videotallenteen paikanpäältä voi katsoa TÄÄLTÄ.
Normit Nurin kirja löytyy TÄÄLTÄ.

Pahoittelen jos olen kirjoittanut väärät nimet väärille henkilöille sarjakuvaani.

Lopuksi klubilla esiintyi vielä Suomen paras räppäri (Huom, tää on mun oma mielipide) Mercedes Bentso.

Kategoria: Sarjakuvat.3 vastausta - “#F-Klubi”

 1. nNick Kirjoittaa:

  Ruotsissa räppärit on yleensä peloissaan olevia rasisteja, jotka kulkevat mediasta toiseen kertomassa miten rasisteja valkoiset ruotsalaiset ovat. Helvetti mitä paskaa joka helvetin ikuinen päivä jo kuudetta vuotta. Samat feministit ja räppärit ja muut anarkistifasistirasistit ja 22 vuotiaat ylen hysteeriset pikkutytöt kulkevat kertomassa kuin rasisteja ruotsalaiset ja valkoiset miehet ovat.

  Ruotsissa on olleet noitavainot käynnissä siis sen kuusi vuotta. Mitään rasistista en vaan olet sattunut näkemään tai kuulemaan vaikka näen päivittäin tuhansia tukholmalaisia ihan jo joukkoliikenteessä. Olen 12 vuoden aikana tavannut henkilökohtaisesti satoja ellei tuhansia maahanmuuttajia. Kukaan ei ole ottanut esiin rasismia. MUTTA mediassa on kokoajan joku helvetin ääliö selittämässä kuinka sitä on jokapuolella. Esimerkit rasismista ovat harvoin jos ollenkaan mukana näissä syytöksissä. Kunhan vaan todetaan että ihan helvetisti sitä on joka puolella. Nämä syyttelijä rasistifasisti vainoajat sen sijaan saavat edelleen näkyvyyttä ihan vaan sillä että käyvät syyttelemässä ihmisiä. Aivan kuin heillä itsellään olisi joku suurempi viisaus ja oikeus olla oikeassa.Puhutaan mielipide ja kulttuurifasisteista. Tiina Rosenberg on yksi näiden viha ja mielipahaliikkeiden alkuvoimista Ruotsissa.

  Ja nyt hän on tuomassa tämän ÄO 000 liikkeen viha ja pahoinvoinnin levityksen suomeen. Pistäkää se helvetin nopeasti syväjäädytykseen ellette halua voida pahoin.

 2. Simba Kirjoittaa:

  ”Miksi media sanoo rasisteja maahanmuuttokriitikoiksi?”

  Rasismi ja maahanmuuttokriittisyys ovat kaksi täysin eri asiaa. Rasisti vihaa vieraita etnisyyksiä (esim. mustaihoisia), ja omaa ennakkoluuloja -kaikkia- tietyn rodun edustajia kohtaan, eikä kohtele ihmisiä yksilöinä, oli tilanne mikä tahansa.

  Maahanmuuttokriitikko sen sijaan ei ole tyytyväinen maahanmuuttopolitiikkaan ja sen toteutumiseen käytännössä. Kriittisyys ei automaattisesti tarkoita muukalaisvihaa, tai eri etnisyyksien yleistettyä vihaamista… Maahanmuuttokriittisyydelle on erittäin järkevät perusteet, sillä maahanmuuttopolitiikka on Suomessa sekä varsinkin Ruotsissa epäonnistunut täydellisesti. Ihan turha on mielestäni ruveta kaunistelemaan, että eri etnisyydet voivat elää onnellisesti yhdessä, kun heidät vaan viskataan jonnekin yhteen kasaan ja oletetaan tulevan toimeen ilman kunnollista harkintaa ja maahanmuutto-ohjelmaa. Tästä syystä, ja sen rikoksia/ongelmia aiheuttavista seurauksista maahanmuuttokriittisyys on suuressa nousujohteessa.

  – Terveisin maahanmuuttajaghetoissa päivittäin vieraileva ihminenH-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com