Rakkauden Olemus

29.09.2014 - 17:30 / hannapirita.


Kysymyksiä on tullut muutamia tonne mun edelliseen postaukseen. Laittakaa ihmeessä lisää kysymyksiä, ei sitä ikinä tiedä vaikka vastaisin juuri sinun kysymykseesi! Tässä yksi vastaus.

rakkaudenolemus

Translations:

H-P: Now that I start answering these questions, I’ll start with something easy… Like this! Sande: What’s the innermost being of love? H-P: Here’s my story
Meeting: Hugo: I’m tired. H-P: Tired you say? I think you’re just high!
Getting to know eachother: H-P: This is a good movie. Hugo: Isn’t it! A real masterpiece! H-P: Horrible crap.
Falling in love: H-P: Oh, I love you. Hugo: I love you too!
H-P: But nothing in this is the innermost being of love in my opinion. – This is.
H-P: I’m ready to put a lot of effort into this relationship. – I have decided that I want to make this work on long run. Hugo: I want to do my best in loving you for the rest of my life. – I’m ready to do compromises to make this relationship work.
H-P: Love is not something that is born inside your heart and then it gives you eternal happiness. – Love is also hard work and compromises. – If you’re not willing to work hard and make some changes, maybe long term love is not for you. – Crushes are that nice feeling and it’s not wrong to go for crushes in your life.
H-P: But if there’s more people in the relationship than you alone, make sure that all of you know what you want. – Girl one: I want to have a crush. – Girl two: I want to find deep love.
Ps. Notice that this is my experience, not a common fact. Everyone need to find their own way of loving.

Olen muuten ajatellut että yritän kääntää tästä lähin sarjakuvani sillä tavalla että käännöstä voi samaan aikaan käyttää näytönlukijan kanssa lukemiseen. Niin että käännös kertoo kaiken olennaisen sarjakuvan sisällöstä, niin että myös ihmiset joilla on ongelmia näkemisen kanssa, pystyvät lukemaan sarjakuvani sanoman, vaikka eivät kuvia näkisikään. Tarinahan näissä blogisarjakuvissa kuitenkin on aina tärkein. Jos teen jotain väärin tässä yrityksessäni saada sarjakuvistani helpompia lukea kaikille ihmisille, kertokaa niin muutan tapaani kääntää sarjakuvat. Toivottavasti ei haittaa että yhdistän sarjakuvan näytönlukijakuvauksen ja käännöksen. Jos haluatte suomeksi kirjoitetun kuvauksen, kommentoikaa, niin alan tekemään sellaisiakin.

Kategoria: Sarjakuvat, Translated comics.9 vastausta - “Rakkauden Olemus”

 1. Miia Kirjoittaa:

  Ihana tuo polyavoin loppu ”kaikki” eikä molemmat. 🙂

 2. Anna K Kirjoittaa:

  Muhun iskee eniten tämä käytännönläheisyys 😀 ja omaelämäkerrallisuus. Koska jos minulta kysyttäis ko. asiaa ja pyydettäis siitä sarjakuvaa, ensimmäinen impulssini olisi jokin korkealentoisen filosoofinen lähestyminen, ja rakkaus hädin tuskin liityisi mihinkään aikusten välisiin suhteisiin. Voinko varastaa aihen ja tehdä vastineen? Koen suurta kiusausta.

 3. hannapirita Kirjoittaa:

  Anna K: Joo pliis tee oma vastine! Haluun ehottomasti nähä myös muidenki mielipiteitä tähän ja jos se on viel sarjakuvana se mielipide niin vau! Tuplasiistiä! Meenki heti lukeen sun koko blogin läpi muutenki!

 4. Anna K Kirjoittaa:

  Niin siinähän ei ole paljon luettavaa 😀 surullinen niukka pikku blogi rukka. Mut silti kivaa kun joku käy sitä lukemassa. Vastine on the way!

 5. kettuidu Kirjoittaa:

  Oli hienoa tavata sut siellä Kemin sarjispäivillä ja vedit hyvin kosnertissa! Kiitos vielä nimmarista ja kun katsoit töitäni ^^ (sekä avaimenperästä)

 6. hannapirita Kirjoittaa:

  kettuidu: Ihanaa että tulit viel laittaan kommenttia. oli kyl mahtavaa nähä mut harmi etten ehtiny jäädä enempää kattoon sun tlitä. Jouduin niin kiirees kattomaan ;___; Mulle saa kyl linkata jos sul on jotain gallerioita netissä niin saan katottuu tarkemmin ajan kanssa!!

 7. Ihme sutturoita! » Blog Archive » Rakkauden olemuksesta Kirjoittaa:

  […] Hanna-Piritan mainiossa sarjisblogissa pohdiskeltiin lukijan kysymyksen innoittamana rakkauden sisintä olemusta. Julkaisun alla kommenteissa kyselin H-P:lta, sallittaisko mun tehdä vastine, ja lupa heltisi …joten niinhän mä sitten teinkin, joskin omaan vankkaan tyyliini en-ihan-heti. Tällasta turahti: […]

 8. kettuidu Kirjoittaa:

  Ei se mitään, sullahan oli kiirettä ja menoa sen verran että ymmärrän 😀
  Mutta tosiaan, Mun Blogin löytää tällä nimellä, Kettuidu.sarjakuvablogit.com tai sit Deviantartissa IduChan nimellä, jos sinua siis kiinnostaa nähdä enemmän töitäni.

 9. hannapirita Kirjoittaa:

  Kettuidu: No siis höhöö oon jo lukenukki tota blogia joskus. En vaa tajunnu et se on sun (vaikka kommentoit samalla nimimerkillä hmmm???) No mut kiva tietää!H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com