Karvoja kaikkialla

31.12.2014 - 17:09 / hannapirita.


karvoja01

 

(Young Hanna-Pirita sitting on stairs smiling while other children play around her.) ”I was only 9 years old.”
(Boy comes up to talk to H-P) Boy: ”Hey”
(Mean looking boy talks to H-P who looks surprised.) Boy: Do you have hair in your pussy?(H-P talking to the boy looking pissed off.) ”He was 10 years old.” H-P: ”W-well… guess.”
(Boy laughing.) ”I guess not!”

karvoja02
(H-P looking sad and empty.) ”It was the first time I faced sexual harrasment.”
(Picture of H-P as a preteen, teen and adult.) ”And it wasn’t the last time.” Someone: ”Ugly ass!” ”Give pussy!” ”Wouldn’t fuck!”
(H-P as an adult.) ”This story is familiar to other women as well.” ”And that’s why I have something to say to that 10 year old Jukka.”

karvoja03

(H-P talking and smiling.) ”Jukka. A 9 year old girl doesn’t usually have hair down there.” ”Adults on the other hand do.”
(H-P showing her hairy armpit.) ”Hair can also grow in armpits and legs.”
(Picture of a hairy armpit.) ”But Jukka, and others who think asking about other people’s pubic hair is a good idea, woman’s hair belongs only to herself!”

Kategoria: Sarjakuvat, Translated comics.10 vastausta - “Karvoja kaikkialla”

 1. Muhvu Kirjoittaa:

  Ompa ikävää 🙁 10-vuotiaalla ei vielä järki paljon päätä paina mutta luulis että vanhemmilla miehillä ois jo sen verta aivoja että osaisivat olla käyttäytymättä kuin ääliöt.

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  Muhvu: Ja siis kymmenenvuotias ei sanoisi noin, jos joku ei olisi opettanut, että näin saa sanoa. Aikuisten pitää olla lapsille esimerkkinä.

 3. Tanja Kirjoittaa:

  ^kyllä 10-vuotias on terveen kiinnostunut seksuaalisuudesta, poikien ja tyttöjen eroista ja muista siihen liittyvistä asioista. Tuskin kukaan on pojalle mitään seksuaalista häirintää opettanut, kenties käytöstapoja vain vailla.

 4. nuorikko Kirjoittaa:

  Karvoitus kuuluu viemäriin :–D höhö

 5. hannapirita Kirjoittaa:

  nuorikko: Älä laita karvoitustasi viemäriin, se saattaa tukkia sen, etenkin jos karvat ovat pitkiä. Laita ne roskikseen, ettei tule ongelmia vuokrayhtiön kanssa.

 6. nuorikko Kirjoittaa:

  Aaah, voi ei! Kiitos neuvosta HP 😀

 7. Auggie Kirjoittaa:

  Hyvät noi nännikarvat, mulla taitaa oikeesti kasvaa muuten täsmälleen tollee 😀 muutama ärsyttävä PITKÄ karva…

  Tää oli hyvä postaus.

  Aiheesta tuli mieleen,
  olin aikuiskoulutuksessa ja olin silloin raskaana, niin yks mun luokkalainen mies katto mua, katse suunnattuna just rintoihin, sit jotain siinä ihmettelin että mitä se oikeen kattelee, sit se sano ”Katoin vaan että onko sun tissit kasvanu kun oot paksuna!”
  Siin oli yks toinenkin mies ja mul oli tosi kiusallinen olo. Se tyyppi oli kyl tollanen että heitti aina kaikkea, mutta joskus vois pitää suun kiinni 😀

 8. hannapirita Kirjoittaa:

  Auggie: Joo nännikarvat. ensin nypin ne aina pois ennen ku totesin et mitä väliä. Nykyään ainoa karva jonka trimmaan pois on leuassani kasvava vaalea pitkä haituva. Se on vaan liian kamala mun siedettäväkseni XD

 9. Simba Kirjoittaa:

  Tuota karvajuttua on kyllä kaikki lapsena toistelleet. Luokasta joku poika kysyi että ”kasvaaks sulla tukkaa höhöhö”, ja jutun juju oli se, että piti tietää mitä sillä tukalla meinattiin tai sai naurut. Sitä kysyttiin kaikilta. Ei siinä ollut mitään seksuaalista häirintää, vaan ihan se on typerä vitsi mitä lapset toisilleen sukupuolesta riippumatta laukoo. Ei kannata antaa tehdä itsestään/naisista uhria vaan jonkun hölmön pilailun takia 🙂 Tuossa tapauksessa tosin sanavalinta oli aika yllättävän raju kymmenvuotiaalle, ja vastuussa on varmaankin juuri vanhemmat ihmiset tai kaverit eikä tuollaista saisi sanoa kellekään.. Samaten nuo peräänhuutelujutut on kyllä ihan oikeasti häirintää.

  T: Nainen

 10. hannapirita Kirjoittaa:

  Simba: Tarkoitukseni ei ollut ihan tarkkaan kyllä sanoa että juuri tuo lasten heittelemä karvajuttu olisi aina seksuaalista häirintää, koska siis lapsi heittää tuollaista siksi, ettei tiedä paremmin. Mutta se miltä asia tuntuu sinusta itsestäsi pienenä lapsena on kamalaa ja se tuntuu seksuaaliselta häirinnältä. Lisäksi tärkein pointti tässä jutussa ei ollut se että pieni lapsi on tyhmä ja sanoo tyhmästi, vaan se, että ainakin minä henkilökohtaisesti olen saanut kuulla samanlaista kakkaa ihan koko elämäni ajan alkaen tuosta pienestä viattomasta leikinlaskusta. Pointti siis oli kertoa, että seksuaalinen häirintä alkaa usein jo tosi nuorena. Näin myöhemmin myönnän kyllä että sarjakuva on liian suppea, että ihmiset oikeasti tajuaisivat mitä sarjakuvallani tarkoitin. Ensi kerralla tiedän vääntää hieman tarkemmin rautalangasta XD
  Ps. Sarjakuvan viimeisen ruudut mielestäni todistavat että en ole uhri, vaan näytän karvani, jopa nännikarvani, koko blogini lukijakunnalle ja sanon, että ne ovat minun asiani. En ole uhri, olen selviytyjä.H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com