Ensimmäinen zineni osa 1

31.01.2015 - 22:25 / hannapirita.


Tässä on nyt eka omakustanteeni mitä ikinä tein itsekseni! Siinä oli 28 sivua ja kaksi tarinaa, tässä tarinoista ensimmäinen. Tämä on tosiaan tehty vuonna 2008 ja kuten kannesta näkyy, käytin silloin nimimerkkiä oman nimeni sijaan.

Varoitus: sarjiksessa on verta ja kuolemista.

her00

her01

her02

her03

her04

her05

her06

her07

her08

her09

her10

her11

her12

her13

her14

her15

Huomioikaa muuten, että kannen värityksen on tehnyt Laura Haapamäki, itse en tuohon aikaan osannut värittää edes vesiväreillä. Ja huomioikaa myös, että olin itse tehnyt itselleni fontin sarjakuvaa varten ja huhhei olipas kamalan näköinen fontti. Melkein korvasin sen tähänkin postaukseen Amesilla, mutta en sitten tehnytkään sitä, kun ajattelin, että ansaitsette nähdä tämän kauheuden. Ehkä teille tulee tästä hyvä mieli kun näette, että tekstauksessa voi kehittyä. Lisäksi ihmettelen tuota ihmeellistä pientä prötä naamassa, jonka pitäisi esittää nenää. Mitähän minäkin oikein ajattelin. Kakkososa tulee blogiin myöhemmin!

I will translate this comic later and post it in Smackjeeves. I will add the link here later.

Kategoria: Sarjakuvat.8 vastausta - “Ensimmäinen zineni osa 1”

 1. Kirjo Kirjoittaa:

  Nyt on ihan pakko kysyä, että miksi juuri Lempäälä? 😀 Onko ihan randomilla valittu? (terv. Lempäälästä kotoisin oleva)

  Mutta siis, tosi hienoa ja rohkeaa laittaa jotain ensimmäisiä zinejä näytteille kaikille (itse en pystyisi, niin paljon nolottaa kaikki vähänkin vanhempi tuotantoni). Inolla jään odottelemaan sitä kakkososaa!

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  Kirjo: Puolisoni on kotoisin Lempäälästä. Tosin juna-asema joka kuvaan on piirretty on Ylivieskan asema. Tämä taas siksi, että asuin silloin Ylivieskassa kun piirsin tämän.

 3. Muhvu Kirjoittaa:

  Hyvin piirretty mutta häiritsee tyypin päätös hypätä junan eteen vaan googletuksen perusteella. Ois käyny ees lääkärissä!! Mut vanha zine, liian myöhäistä korjata :–D

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  Muhvu: Nii siis mä taisin sillon ajatella et se kävi kyl lääkäris, mut sitä kohtaa ei näytetty. Mut joo, tällästä on kun on vanhoi Zinei. Se kakkososa on parempi, ens viikolla näät!

 5. tööt Kirjoittaa:

  !!!!!!! Luin tän joskus lukiossa, olisiko ollut 2008 vai 2009. Kehitys näkyy kyllä selkeästi, en jotenkaan heti tajunnut nyt tätäkään blogipostausta lukiessa että tää oli siun tuotos alunperinkin!

 6. hannapirita Kirjoittaa:

  tööt: Hähää sen siitä saa kun tein sen silloin salaisella nimimerkillä! Noh, nyt tiedät totuuden XD

 7. Kornulf Kirjoittaa:

  Tää oli tosi hyvä! Jännityksellä jään odottamaan toista sarjista.
  Toi fontti on musta tosi ihana, ei mitään vikaa! 😀

 8. hannapirita Kirjoittaa:

  Kornulf: Joo, fontti olis muuten ihan ok, mutta siinä on tosi paljo sellaista että kirjaimet on keskenään eri paksuisia ja en tykkää siitä siksi XD Nyt alankin päivittää kakkososaa!H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com