Kuolematon nörtti

18.06.2015 - 14:36 / hannapirita.


Hei kaikki!

Olen mukana tällaisessa kansainvälisessä nettisarjiskisassa, jossa on aiheena sci-fi. Noh, minä tietysti teen sci-fiä ja huumoria, koska huumori on asia jota rakastan piirtää. Joka tapauksessa, kilpailu toimii sillä tapaan, että alussa puolet pisteistä kisassa tulee yleisön aktiivisuudesta ja lopussa 100% pisteistä tulee pelkästään yleisöltä. Siksi siis pyydän teitä, jos pidätte sarjakuvasta, kirjautukaa sisään LINE webtoonsin sivuille vaikkapa facebook tai twitter tunnuksillanne ja klikkailkaa niitä sydämiä, kirjoitelkaa kommentteja, tykkäilkää muiden kommenteista ja laittakaa sarjakuvalleni sen verran tähtiä mitä koette sen ansaitsevan! Kaikki teidän aktiivisuutenne auttaa minua eteenpäin kisassa!

I’m taking part in this international comics competition with sci-fi theme. I’m making a humor sci-fi comic, because that’s what I love, humor. Anyways, the competition works in a way that at first half of the points come from the activity of the readers! And in the end 100% of the points come from the audience! So that’s why I ask, if you like the comic, log in the LINE webtoons web page with your facebook or twitter account and click the hearts, write comments, like other people’s comments and rate my comic with stars. All your activity will help me forward in the competition!

Tässä pari preview sivua sarjakuvasta. – Here are a couple of preview pictures from the comic.

JA TÄSSÄ LINKKI SARJAKUVAAN – AND HERE A LINK TO THE COMIC

immortalnerd01

ImmortalNerd02x

ImmortalNerd03x

Sarjakuvaa on netissä jo kaksi osaa ja kolmas on tulossa viikonloppuna. Arvostan todella kaikkea aktiivisuuttanne!

There’s already two episodes of the comic online. I really appreciate all your activity!

LINKKI EKAAN EPISODIIN – LINK TO FIRST EPISODE

LINKKI TOKAAN EPISODIIN – LINK TO SECOND EPISODE

 

Kategoria: Sarjakuvat, Translated comics.4 vastausta - “Kuolematon nörtti”

 1. Surku Kirjoittaa:

  MOOOOORE GIMME ME MORE! 8D

  Olen hävettävän laiska kommentoimaan, mutta tämä oli yksinkertaisesti niin mahtava ja hauska idea, että oli pakko tulla suitsuttamaan. 😀

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  Surku: Kannattaa käydä kommentoimassa myös tuolla ite sarjiksen sivuilla ihan vaan siksi, että sillä tapaa saatan päästä palkintosijoille, joka tarkoittais että tästä sarjiksesta vois tulla viikottainen jatkuva sarjis joka taas tarkoittaa sitä että TÄÄ EI LOPU KOSKAAN XDDDD Kiitoksia siis!

 3. Minorea Kirjoittaa:

  En yleensä jaksa lukea englanninkielisiä nettisarjiksia, vaan laiskana luen vain suomenkielisiä. Nyt tapahtui jotakin outoa ja klikkasin koko sarjiksen auki ja luin sen alusta loppuun (enkä oikeastaan huomannut, että en lukenut suomeksi). Voisin jopa kuvitella ostavani tämän kirjahyllyyni.

  Jatka ihmeessä ja menestystä kisaan, käyn tykkäämässä ja tökkimässä <3

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  Minorea: Yksi syy miksi mun tekemiä enkun kielisiä sarjiksia voi olla helppo lukea on se, että pyrin aina dialogia tehdessäni tekemään siitä mahdollisimman helppoa ymmärtää. Suomeksikin kirjoitan selkokielellä sarjakuvani, mutta enkuksi en osaa heidän virallista selko kieltään, joten yritän vain omalla tavallani saada kielestä mahdollisimman helppoa. Ja vaikka laittaisin sekaan vaikeita sanoja, kuten vaikka se ”aphysical”, niitä on mukana vain hyvin harvoin ja niiden ympärillä on helppoja sanoja, että lukeminen olisi mahdollisimman helppoa. Itsellänihän on siis lievä lukihäiriö ja tunnen paljon hyvin tärkeitä ja läheisiä ihmisiä, joilla on vaikeita lukihäiriöitä, joten teen sarjakuvaani siten, että se olisi helppo kaikille lukea.
  Tämä sarjis on nyt englanniksi siksi, että kilpailun säännöissä on, että sarjiksen on oltava englanniksi.H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com