Suuri ilouutinen!

9.11.2015 - 22:19 / hannapirita.


Jotkut teistä saattavat muistaa, että otin viime kesänä osaa LINE webtoonsin kilpailuun sarjakuvallani The Immortal Nerd. Päämääräni tuossa kilpailussa oli päästä palkallisiin töihin webtoonsille. No arvatkaapa mitä, pääsin töihin. Ja sarjakuva on näillä näkymin alkamassa pelottavasti perjantaina 13. päivä! Eli siihen on enää vajaa viikko!

Kun sarjakuva alkaa, linkkaan tänne blogiini linkin. Toinen helppo tapa odottaa linkkiä, on tykätä The Immortal Nerdin facebook sivusta täältä. Kutsukaa myös kaikki kaverit tykkäämään sivusta facebookissa, niin kaikki pääsevät lukemaan sarjakuvaa sitten kun se alkaa.

Sarjakuva on huumorin ja scifin risteytys ja se kertoo muunsukupuolisesta nuoresta Nokiasta, joka on uuden teknologian avulla tullut kuolemattomaksi. Nokia käyttää kuolemattomuuttaan hyväkseen selaamalla vanhaa internettiä ja tutkien historiallisia meemejä. (Tähän väliin voisi heittää kuhavitsin, mutta sarjakuva on englanniksi, joten kuha ei esiinny ainakaan ensimmäisissä luvuissa.)

Sarjakuvaa tulee tosi paljon luettavaa joka viikko, teen sitä nimittäin kaksi LUKUA viikossa.

MAINOS01

Ja ihan vain tiedoksi, jos median edustajia tai bloggaajia kiinnostaa kuulla lisää tästä hommasta, kannattaa ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse. Vastailen mielelläni kysymyksiin siitä, miten kilpailu meni ja miten pääsin palkkatöihin Etelä-Korealaiselle webtoonsille. Kerron myös mielelläni lisää siitä, miten sarjakuvassani pyrin tuomaan esiin vähemmistöryhmiä, joita ei nähdä ollenkaan tarpeeksi mediassa!
Sähköpostini on hanna.pirita(at)gmail.com

Kategoria: Ilmoitusluontoista asiaa.6 vastausta - “Suuri ilouutinen!”

 1. Hanna Kirjoittaa:

  Huippujuttu, onnittelut! 🙂

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  Hanna: Kiitos tosi paljon! Oon tosi iloinen tästä! Toivon että mahdollisimman monet sitten löytää tän sarjiksen myös!

 3. Ryhis Kirjoittaa:

  Hei jee onnea!!! Se on mahtisarjis 🙂

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  Ryhis: Kiitti! Oon ihan into piukeena tääl odottamassa julkaisua! Jännittää!

 5. Timo Kiravuo Kirjoittaa:

  Onneksi olkoon. Tuosta lähti ura ammattilaisena käyntiin.

  kiravuo

 6. hannapirita Kirjoittaa:

  Timo Kiravuo: Oon aiemminki pitäny itteäni ammattilaisena, mut tää kyllä teki sen että ammattimaisuus sai jotain +100 pistettä XDH-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com