Tasaista elämää

7.10.2012 - 14:42 / hannapirita.


Jos haluatte tietää mikä tuo tasaus kampanja on, lukekaa lisää täältä: LINKKI TASAUKSEN SIVUILLE.

Kategoria: Kuvapäivis, Propagandaa.3 vastausta - “Tasaista elämää”

 1. kjjj Kirjoittaa:

  Kiitos tästä.
  Oon joskus tehny samanlaisia.

 2. alkimohap Kirjoittaa:

  Asiaa. Tuo on vielä hyvä, että rahaa annetaan koulutukseen ja työvälineisiin. Se pönkittää myös kehitysmaiden ihmisten mahdollisuuksia pärjätä itsenäisesti. Ja silloin ei toisaalta tarvitse hankkia jättimäistä lapsikatrasta vain oman elämän turvaamiseksi.

 3. Annika Kirjoittaa:

  Tasauskampanja kuulostaa tosi mielenkiintoselta, mutta mulla vaan jäi mietityttään tästä sarjiksesta, että miten jos kahella on 50 rahaa ja sitten niillä on myöhemmin kummallakin 48 rahaa, eli ne on antaneet yhteensä 4 rahaa pois, niin miten niistä neljästä riitti kahdeksalle yhden rahan tyypille niin hyvin, että ne sai kolme lisää kaikki o_o Jäikö paskalla matikkapäälläni jotain tajuamatta?H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com