Aviopuolisolleni

4.01.2014 - 12:00 / hannapirita.


Joskus pyydeltiin että tee lisää sarjiksia läheisistäni… Nyt tein.

Ruut. 1:16

Ruutin kirja on muuten tosi mielenkiintonen ja hieno tarina naisten välisestä ystävyydestä ja muustaki mielenkiintoisesta. Kannattaa lukea.

Kategoria: Sarjakuvat.7 vastausta - “Aviopuolisolleni”

 1. kjjo Kirjoittaa:

  Hm. Pakko myöntää että tykkään. Vaik olen kyynikko.
  – joustavat kyynikot rny.

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  kjjo: Hugon reiluus saa kyynikonki tykkäämään ku miten tosta voi olla tykkäämättä että se on vaan muuttanu toiseen päähän Suomee ku mä sanon et apua nyt haluun pois pohjosesta. 8I

 3. nyymi Kirjoittaa:

  ”Toiseen päähän Suomea”… lappilaisena täytyy sanoa, että toisessa päässä on Utsjoki/Nuorgam, pohjois-pohjanmaa on keskellä.

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  Nyymi: Joo… Mun anoppini itseasiassa asuu siel Utsjoella, mutta kuten sarjakuvissa aina, mä vähä liioittelin. <3

 5. tuuca Kirjoittaa:

  Awww :’3 Kuinka hirmu suloinen ja piristävä postaus <3

 6. Et ikinä arvaa Kirjoittaa:

  Tajusin ite tänään miten täydellinen mun elämä ja rakkaus on kun piirrettiin vierekkäin pornoa rakkaan kanssa ja oltiin sillee ”Hei onks tää anuksen väri sun mielestä liian räikee?” ”Hei onks tää veri aidon näköistä?”

  Te ootteki sit oikee tollee romanttisesti hienoi nih! Se on ihan oma spesiaalifiilis ku vaan klikkaa tai varsinki sit ku vuosien päästä on sillee et ”Ai toi on viel tos no hyvä <3"

 7. hannapirita Kirjoittaa:

  Et ikinä arvaa: Hahaa arvasin kuka olet koska nään tääl moderaattorin ominaisuudes kaikkien sähköpostit >___> Mut joo, niin on. Ja se on kivaa ku on ollu toisen kans kauan jo yhessä ja sitte vaan huomaa että tykkään tosta nyt enemmän ku sillon ku alettiin olemaan yhessä.H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com