Feminismiä Namibiassa

10.01.2014 - 9:00 / hannapirita.


Eilen oli tällainen Feminismi NAmibiassa iltama jossa olin kuuntelemassa kunnes alkoi Popcult Helsingin kokous ja jouduin lähtemään. Tässä kuitenkin muistiinpanoni tapahtumasta.

Feminismiä Namibiassa

Tämä on nyt kokonaan englanniksi, koska koko puhe oli enkuksi ja siksi samaan aikaan kun kuuntelin ja piirsin, muistiinpanojen teko oli helpompaa englanniksi.
Jos haluatte lukea toisenkin näkemyksen asiasta, myös Aino Sutinen teki paikalla sarjakuvareportaasin.

Kategoria: Propagandaa, Sarjakuvat, Translated comics.9 vastausta - “Feminismiä Namibiassa”

 1. Taksi Absurdistaniin » Blog Archive » Namibian feminist talk in Helsinki Kirjoittaa:

  […] I was listening to a talk by the inspirational Namibian feminist activist Mimi Mwiya.  She talked about the organisation Sister Namibia and other groups doing work such as sexual rights workshops and awareness raising. See also Hanna-Pirita’s comic report in her blog! […]

 2. minä Kirjoittaa:

  Saisko jossain vaiheessa sarjista tosta popcultista?

 3. Ryhis Kirjoittaa:

  Loistava postaus. Huh. Tekee vaan aika vihaiseksi.

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  Ryhis: Älä ole liian vihainen, kuitenki siel on ihmisiä jotka tekee jotain asioille! Pitää kääntää vihansa voimavaraksi ja alkaa ite taistella epäoikeudenmukaisuutta vastaan siellä missä ite sitä pystyy tekemään. Mä teen niin kun mä tuun vihaseksi asioista, vihasuus saa mut motivoitumaan.

 5. hello Kirjoittaa:

  Thank you for translating your comics!!! I’m so happy I can finally read them.

 6. lone Kirjoittaa:

  Täytyy sanoa, että on kiva lukea rehellistä ja asiallista juttua erityisesti Afrikassa jylläävästä naisten ja seksuaalivähemmistöjen asioista, sekä patriaakkisesta kulttuurista, kun nämä tämänkaltaiset jutut tuntuvat yleensä keskittyvän tännepäin sijoittuvien kyseisten ryhmien ongelmiin, jolloin jutut ovat yleensä aikalailla saman asian konemaista toistoa. Myös linkin takaa löytynyt sarjis oli mitä mielenkiintoisin.

 7. hannapirita Kirjoittaa:

  lone: Se on kyllä hankalaa kun tuntuu ettei tiedä Afrikan asioista mitään. Euroopan ja Amerikan kyllä, mutta Etelä-Amerikka, Aasia ja etenkin Afrikka jäävät ihan suvantoon. Luen vieläpä Eteläisen Afrikan suurinta sanomalehteä netissä, mutta silti tuntuu että en tiedä Afrikasta tarpeeksi. Tämä tapahtuma oli tosi hyvä ja opin paljon uutta. Tosiaan tämä sarjis on vain omat muistiinpanoni tuolta tapahtumasta piirrettynä sitä mukaa kun Mimi Mwiya puhui. Onneksi tällaisia tapahtumia järjestetään Suomessa, niin että pääsee kuuntelemaan itse niitä jotka työskentelevät Afrikassa ja ovat asuneet siellä koko elämänsä. <3

 8. Mimi Mwiya Kirjoittaa:

  This soooo cool,I love it! Thank you so much, for get defeated, your art makes me look like a really hip feminist! 🙂

 9. hannapirita Kirjoittaa:

  Mimi Mwiya: Well to me you looked like a really hip feminist haha! Your speech was really good thank you so much for it!!H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com