Sori oot liian ruma

14.07.2014 - 18:14 / hannapirita.


Benedict Cumberbatch

En tajua miksi nään niin usein unia Benskusta, vaik en oo ees mikää sen suurin fani. Siis ei se musta rumakaa oo niinku tossa unessa sanoin, se oli vaan unta. Tosin toi nimetön mies jonka lopuksi löysin oli reilusti komeempi….. Mielikuvitukseni tuote, täydellinen mies. JA Sauli kans, seki on ihan ok, tavallinen suomalainen ukkeli.

Translation to this comic here.

 

 

Kategoria: Translated comics.13 vastausta - “Sori oot liian ruma”

 1. perareika Kirjoittaa:

  En tiennykkää et oot aseksuaali! Cool. Tee hei joskus sarjista asiasta, mua ainaki kiinnostais lukea 🙂

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  perareika: Oon ollu aika kaapissa asian kanssa mutta NYT päätin tällee sivulauseessa ilmaista asian höhöhöh. Mut mul olis kyl paljo hienoi tarinoita aiheesta. >___>

 3. Noein Kirjoittaa:

  ^Mustakin olis mielenkiintosta kuulla lisää aiheesta. 🙂

 4. Sari Kirjoittaa:

  Mulle tuli tosta viimeisestä anonyymiksi jääneestä miehestä mieleen… krhm… David Hasselhoff Baywatchissa. 😀 Kiitos ja anteeks.

 5. Badger Kirjoittaa:

  Joku joskus sanoi mulle, että unet ovat vain alitajunnan oksennusta. 😀
  Mutta mistähän ihmeestä juuri nämä miehet tunkevat uniisi?

  Ja näkevätkö he sinusta unia?

 6. hannapirita Kirjoittaa:

  Badger: Apua! Mitä jos Cumberbatch vaan uneksii musta kaikki yöt läpeensä!

 7. trainbow Kirjoittaa:

  Luulin aluks et Sauli oli se löytämäsi komea mies ja tarinan moraali on se, että Niinistö on sexympi kuin Cumberbatch

  ….

  Kaunis sarjis kyl, nauroin paljon 😀

 8. Gök Kirjoittaa:

  Miekin tunnistan itteni aseksuaaliksi, ja näen joskus usein hyvinkin abstrakteja seksiin liittyviä unia.. aamulla sit saa herätä enempi tai vähempi huvittuneena. :’D (also, keitä muita julkkiksia unissasi seikkailee? hhaha!)

 9. hannapirita Kirjoittaa:

  Gök: Siis enimmäkseen siel on aina Cumberbatch. En kyl tajua miksi. En ees fanita sitä kauheesti, mut se ehkä tulee mun uniin siksi et mulla on yksi kaveri joka on ihan älytön Cumberbatch hater. XD Ite toivoisin uniini mieluiten Tom Hiddlestonia tai vaikkapa Lupita Nyong’oa, mutta ei, Bensku vaan tunkee sinne.

 10. ano Kirjoittaa:

  Onko Hugokin vai miten ”hoidatte asian” 😀 Sori tämä suora utelu, ymmärrettävästi tällainen herättää kysymyksiä

 11. hannapirita Kirjoittaa:

  ano: Tämä blogi käsittelee minua ja minun elämääni, Hugo on puolisoni, mutta en kerro hänesttä blogissani kuin pinnallisia asioita. Tämä ei ole pinnallinen asia, joten en vastaa kysymykseesi, etenkin kun se on anonyymi. Jos haluat keskustella asioista kanssani, tule esille omalla nimelläsi vaikkapa conissa tai sarjakuvafestareilla.

 12. alkimohap Kirjoittaa:

  Yks parhaista unisarjiksista, mitä olen ikinä lukenut. Saulin määrätietoinen himokatse. 😀 Hienoa, että nostat aiheen esiin, kun tuntuu, että A:t on medianäkyvyytensä suhteen vielä erityisessä vähemmistössä seksuaalivähemmistöistä.

 13. hannapirita Kirjoittaa:

  alkimohap: Aseksuaalisuudessa on se kun se ei näy mitenkään ulospäin jokapäiväisessä elämässä niin ei se sitten tule puheeksikaan missään…H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com