Avoin kirje

14.09.2014 - 20:37 / hannapirita.


Tein tällaisen avoimen kirjeen kansanedustajillemme.
avoin kirje

Tasa-arvoinen avioliittolaki on ihmisoikeuskysymys. Tänä syksynä eduskunta äänestää sen puolesta tai vastaan viimeisen kerran. Se on viimeinen tilaisuutemme saada Suomen ihmisoikeusasiat hieman parempaan kuntoon. Tein tällaisen informatiivisen pienlehden jaettavaksi kansanedustajille. Tasa-arvoista avioliittolakia vastustavat kansalaiset ovat olleet aktiivisia ja kertoneet omille edustajilleen miten tahtovat näiden äänestävän, siksi meidän asiaa kannattavien tulee olla myös aktiivisia. Huomenna maanantaina 15.9. on edunskuntatalolla avoimien ovien päivä. Olen menossa paikalle mukanani pinkka näitä sarjakuvia ja aion jakaa niitä vastaantuleville kansanedustajille. Jos haluat, voit tulla mukaani. Tavataan eduskuntatalon edessä 14.00. Minulla on päälläni vihreä takki ja huulissani punaista huulipunaa.
Jos haluatte jakaa tätä pienlehtenä omille edustajillenne, mailatkaa minulle hanna.pirita(ät)gmail.com ja lähetän tiedoston ja taitto-ohjeet. Et tarvitse mitään muuta kuin mustavalkoisen A4 tulostimen. Myös tätä postausta saa jakaa sähköisenä ihmisille joiden uskot vaikuttavan asioihin.

Lisätietoa

 

Kategoria: Propagandaa, Sarjakuvat.8 vastausta - “Avoin kirje”

 1. NP Kirjoittaa:

  Tämä on aivan mahtava! Kiitos kun teit tämän ja taistelet tärkeän asian puolesta!

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  NP: Kiitos kannustuksesta. Toivon että ees pari tyyppiä tulee huomenna mukaani. Tää pyyntö tuli aika äkkiä, mutta toivon että en joudu meneen yksin…. Jännittää!

 3. madalice Kirjoittaa:

  Ihania, Hanna-Pirita! ;_; teet tärkeää työtä.

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  madalice: Aktivismi on jo pitkään ollu mulle tärkeetä, mutta oon eniten tehny sitä vaan netissä. Nyt on aika siirtyä tosimaailmaan!

 5. kira Kirjoittaa:

  Tää on hyvä! Ei provosoiva tai hyökkäävä. Erinomaista Hanna-Pirita <3

 6. hannapirita Kirjoittaa:

  kira: Kävin tosiaan nyt näitä jakaas. Noin kymmenen kansanedustajaa tuli vastaan ja heistä vaan yksi oli nihkeä mulle kun näki tän sarjiksen. Lisäksi annoin sitä avustajille ja muulle henkilökunnalle.

 7. Miia Kirjoittaa:

  Ihan mahtava tempaus kaikin puolin. Tulin vielä tänne tarkistamaan miten paljon olit saanut niitä jaettua, hyvä kun raportoit miten oli mennyt. 🙂

  Oot sekä hyvä sarjakuvataitelija että hyvä lobbari. 🙂

 8. hannapirita Kirjoittaa:

  Miia: Kiitos kommenteistasi. Sun mielipide on kyl mulle aina super tärkee ;__; <3H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com