Kappas kukas siinä!

1.04.2015 - 22:01 / hannapirita.


vihapuhe01

vihapuhe02

vihapuhe03

Ja muuten, jos kusipäisten kommenttejen tulo jatkuu, suljen kommenttiosion. Se olisi minusta tosi harmi, sillä tiedän, että kommentointi blogiini on monille tärkää, mutta en todellakaan jaksa enää kuunnella sellaista että ”Sanoit ihmisperse, sekin on vihapuhetta!” Katsos kun se ei ole nyt ihan sama asia kuin se, että saa vakavastiotettavia raiskausuhkauksia. Joten jos kommentoit, ole kohtelias. Vaikka olisit eri mieltä, ole silti kohtelias. Sillä eri mieltä saa olla, mutta ei saa olla kusipää!

 

 

 

Kategoria: Kuvapäivis.27 vastausta - “Kappas kukas siinä!”

 1. Sande Kirjoittaa:

  Tykkään pehmeestä piirtotyylistä tässä päivityksessä (jotenkin tulee kalligrafia ja silkkipaperimaalaukset mieleen)! Vihapuhujat vois vaikka investoida ksylitolipurukumiin. Tulis jauhamiset jauhettua ja suu haisis vähemmän paskalta jälkeenpäin <3

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  Sande: Toi pehmee tyyli johtuu siitä, kun piirsin tän ihan järjettömällä vimmalla niin nopeesti ku vaan ikinä. Näköjään kannattais toistekki piirtää tolleen, koska tuli tosi kivaa jälkee!

 3. nuorikko Kirjoittaa:

  Ihmettelin ittekki, että ihan erillaista jälkee on nyt. Tekstitä näki, että oot vihanen ja surullinen. Kirjottanu tosi nopeesti.

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  nuorikko: yks syy tekstin ”huonouteen” on että mä jätin oikeen käden peukalon iteasiassa oven väliin eilen XD on vielki vähä vaikeeta pidellä kynää.

 5. kjjo Kirjoittaa:

  Koska jatkat, olet tarpeellinen meille muille. Tuo vihamielisen maailman kohtaaminen saa minutkin koko ajan luovuttamaan. Joskus se kaatoi koko ihmiskäsitykseni.

  Ei siitä ole kauhean kauan kun havahduin, että merkittävä osa vastaantulijoista olisi todella valmis ottamaan minut ja kaltaisiani hengiltä. Siihen asti olin kuvitellut eläväni yhteiskunnassa, jossa on erimielisyyttä, mutta jossa on ehdoton arvo kunnioittaa toisen oikeutta olla olemassa. Sitten alkoi Balkanin sota – sivistyneessä maassa alettiin teurastaa naapureita. Jähmetyin järkytyksestä. Olin ollut pitkälle keski-ikään hyvinvointiharhainen nössö.

 6. hannapirita Kirjoittaa:

  kjjo: itekki yritän ajatella että mun jutut on silti tarpeellisia kaikesta huolimatta. Musta tuntuu silti siitä, että yhä oon tosi naiivi monissa asioissa. Mut toisaalta ajattelen myös, että se on tosi hyvä asia että pysyn ees vähä naiivina ja uskon hyvään.

 7. Jii Kirjoittaa:

  Hyvä! Älä alistu! Arvioi omat voimat, lepää kun siltä tuntuu ja sit taas voittoisasti palaat, niinkuin teetkin! Iso arvostus täältäpäin!

 8. hannapirita Kirjoittaa:

  Jii: Olen vähä harkinnut että suljen kommenttiosion jos ei epäkohteliaat viestit lopu. Mun ei tarvitse kestää sitä, että mulle ollaan tosi töykeitä mun omassa blogissani. Kiitos paljon rohkaisusta! Arvostuksemme on molemminpuolista!

 9. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Oon aina ihaillu sitä, miten uskallat piirtää tärkeistä feministaiheista. Itse en uskalla just tuon vihapuuheen vuoksi.

  Olet rohkea ja kiitos kun uskallat puhua näistä asioista ja vieläpä suomeksi! Tsemppiä<3

 10. hannapirita Kirjoittaa:

  KuningatarAlkoholi: Mutta sä teet kans omalla tahollas juttuja tosi tärkeistä aiheista. Oon niin ilonen että joku puhuu noista asioista mistä sä puhut!

 11. Saana Kirjoittaa:

  Todella säälittävää ja lapsellista turvautua haukkumiseen ja uhkailuun, jos itse sattuu olemaan eri mieltä jostain asiasta. Vaikka vihapuhe taatusti tuntuu hirvittävältä, yritä olla lannistumatta. Jaksan kyllä uskoa, että suurin osa blogin lukijoista pitää sarjakuvistasi todella paljon, vaikka ei aina saisi aikaiseksi kommentoida.

  Minua sarjakuvissasi on kiehtonut (piirrosjäljen lisäksi) rehellinen tapasi puhua asioista. Niissä on ollut aina positiivinen ja rohkaiseva pohjavire, vaikka käsiteltävät aiheet olisivat vakaviakin.

 12. hannapirita Kirjoittaa:

  Saana: Yritän aina saada sarjiksistani sellasia että ne rohkaisis muitaki ihmisiä toimimaan ja elämään niinku ne itse haluaa!

 13. Muhvu Kirjoittaa:

  Meikäkin saa paskakommentteja mutta ei varsinaisia uhkauksia tms…. Auttoi kun moderoin blogin ja joutuu tekemään yksinkertaisen tunnistautumisen ennen blogiin kommentointia. Kommentteja tulee vähemmän mutta ne ovat yleensä asiallisempia. Säälittämiä ihmisperseitä kyllä tollaiset jotka jaksavat vihaviestejä sulle lähetellä. Jokaiselle tekis ihan hyvää opetella miten järkevät ihmiset käyttäytyvät. Sie et ole ”hävinnyt” mitään peliä jos kerrot julkisesti siitä että saat vihaviestejä. Se on se uhrin häpeä joka estää kertomasta. Olet rohkea kun kerrot. Uhkausviesteistä voi mun mielestä ilmottaa myös poliisille.

 14. hannapirita Kirjoittaa:

  Muhvu: Pahimmat uhkaukset on käsitelty just niinku ne pitääkin. Sellanen yleinen epäkohteliaisuus ja vihaisuus on enää oikeestaan jääny jäljelle ja nyt toivoisin että siitäkin päästään eroon, sillä se on vaan tosi raskasta lukea, vaikka niiden takia ei tarvikkaa pelätä, että joku käy conissa kimppuun. Ja kiitoksia, piirtotyyli oli näköjään monien mieleen, pitää kokeilla samaa toistekki!

 15. Muhvu Kirjoittaa:

  Ai niin, ja piirtotyyli tässä merkinnässä oli tosi bueno!

 16. Leviathan Kirjoittaa:

  Olen itse sitä mieltä että toivoisin ettet vaikene. Älä anna noiden vihapuheiden heittelijöiden tuntea voitonriemua heille epämiellyttävän feministin vaientamisesta. Olen itse eri mieltä kanssasi monistakin asioista, mutta raivoamisella uhkailuviestien muodossa ei mielestäni saavuteta yhtään mitään.
  Tosin riesani on äkkipikaisuus reagoinnissani eri asioihin jonka johdosta olen joutunut opettelemalla oppimaan kärsivällisyyttä kannanottoihini.

  Blogistasi ja blogisi kommentointimahdollisuuksista kerron seuraavaa;
  Tenavat-sarjakuvassa Jaska Jokunen toi Ressulle ruokakupin. Sitten Jaska poistui hetkeksi ja palattuaan takaisin kahden maustepullon kanssa kysyi Ressulta;

  ”HP:tä vai soijakastiketta?”

  Jonka johdosta ajattelen sun blogias vähän niinkuin Mausteena tähän elämänkulkuun, joka ei aina ole niin tasaisenmukavan leppoisaa.
  Ja kommentointimahdollisuus ehkä auttaisi pitämään mausteen maun tasaisen maukkaana.

  Kiitos olemassaolostasi ja blogistasi tässä ihmiskunnassa, jonka tulevaisuus on yhtä varma kuin tulihelvetissä juoksevalla paperikoiralla.

  Kevättä,

  Leviathan

 17. hannapirita Kirjoittaa:

  Leviathan: Tässä tuli malliesimerkki siitä, miten tulee kommentoida jos on eri mieltä asioista. Olet eri mieltä, mutta et alennu uhkailuun, vaan kommentti on asiallinen. Lisäksi samaan aikaan kun on eri mieltä jostain asiasta, voi sitltä arvostaa sitä, että toisella on mielipide ja tämä sanoo sen ääneen. Itse mielipidettä ei tarvitse arvostaa pätkän vertaa, mutta henkilöä itseään taas tulee kohdella silti hyvin. Kiitoksia tosi paljon kommentista!

 18. malla Kirjoittaa:

  ”Pahimmat uhkaukset on käsitelty just niinku ne pitääkin.” Tarkoittaako tämä siis sitä että olet tehnyt rikosilmoituksen? Toivon että tarkoittaa.

 19. hannapirita Kirjoittaa:

  malla: Kyllä. Asiat on käsitelty juurikin näin.

 20. Mireille Kirjoittaa:

  Tää ei ole tarkoitettu sun sanomisten kyseenalaistamiseksi, toivottavasti se ei kuulosta siltä, mutta mun päähän ei edes mahdu mitä olisit postannu sellaista joka olis millään tavalla vieraita ihmisiä vaivaannuttavaa. Eikö aseksuaalisuudesta saisi puhua? Taikka oman kehon rakastamisesta? o_O
  Mä varmaan mietin tätä liian järkevästi… Jezebellessä oli joku aikaa sitten artikkeli nettitrollista, jonka harrastus oli tuntemattomille vihaviestien sun muun roskan lähettäminen. Siis nettihäiriköinti ja doxxaus. Mies teki sitä harrastusmielessä. Niinkuin toiset kattoo TV sarjoja. Koska. :/

 21. hannapirita Kirjoittaa:

  Mireille: Joo…. sellasiakin ihmisiä tosiaan on. Se on vaan kamalaa jos sattuu jäämään siihen kohteeksi.

 22. Anonyymi från Turku Kirjoittaa:

  No ompa taas meininkiä, että jotkut edes jaksaa/viitsii vihapostia pistää…virtuaalinen voimahalaus sinnepäin, blogisi on mahtava, yksi parhaimmista!

 23. hannapirita Kirjoittaa:

  Anonyymi från Turku: Kiitoksia paljon halauksista!

 24. anonyymi Kirjoittaa:

  Nyt minä sen teen ja kommentoin! Olen jo jonkinaikaa seurannut hiljaa blogiasi ja tykkään tavastasi piirtää sekä rehellisistä mielipiteistäsi. Surullista ja pelottavaa että saat vihakommentteja ja tuontasoisia uhkauksiakin. Toivon sinulle kaikkea hyvää. Enkä ymmärrä miksi feminismi, aihe jota käsittelet paljon blogissasi, nykyään liitetään kaikenlaiseen idiotismiin, kun kyse kuitenkin on sukupuolten välisen tasa-arvon ajamisesta, EI naisten ylivallan ajamisesta.

 25. hannapirita Kirjoittaa:

  anonyymi: No sinäpä sen sanoit. Nyt pitää toivoa että trollit ovat käyneet lukemassa kommenttisi!

 26. tööt Kirjoittaa:

  halauksia, rukouksia, voimia!

  sie oot miulle tärkeä voimavara ja esikuva.

 27. hannapirita Kirjoittaa:

  tööt: Kiitoksia tosi paljon! Lämmittää sydäntä lukea tälläsiä kommentteja!H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com