Chicago 02

13.06.2015 - 17:47 / hannapirita.


Tässä Chicagon matkani toinen osa, kolmas osa seuraa vielä perässä ensi maanantaina. Olin siis tosiaan viikon Chicagossa tapaamassa Ladydrawers kollektiivin tyyppejä ja osallistumassa Chicago Alternative Comics Expoon (CAKE). Tässä postauksessa on vihdoin tuo CAKEssa vietetty aika!

Here’s the second part of my trip to Chicago. Third part will be in my blog in monday. So I was in Chicago for a week to meet people from the Ladydrawers collective and take part in Chicago Alternative Comics Expo (CAKE) as an exhibitor. In this part, there’s finally the trip to CAKE!

>>Linkki ekaan osaan – Link to the first part<<

chicagopaivis20

chicagopaivis21

chicagopaivis22

chicagopaivis23

chicagopaivis24

chicagopaivis25

chicagopaivis26

chicagopaivis27

chicagopaivis28

chicagopaivis29

chicagopaivis30

chicagopaivis31

chicagopaivis32

chicagopaivis33

chicagopaivis34

chicagopaivis35

chicagopaivis36

chicagopaivis37

>>LINKKI KOLMANTEEN OSAAN – LINK TO PART THREE<<

Ne kissat siel oli muuten Kittyn kissoja. Haha miten hauskaa Kitty tarkottaa kissaa ja sil on kissoja tajutteko? Joo anteeksi. Ja tosiaan spoileri seuraavasta osasta, vaikka eksyin Chicagossa, en kuollut! Sen ehkä huomaa myös siitä että olen nyt tässä postaamassa juttuja blogiini. Ostin muuten myös ihan sikana upeita juttuja CAKEsta! Jos haluatte nähdä niistä, ja muutenkin matkaltani kuvia, menkää katsomaan instagramiani: LINKKI TÄSSÄ

Those kitties were Kitty’s kitties, Funny right? Sorry. Oh and a spoiler about the second part of this comic, even though I got lost in Chicago, I didn’t die! You might have noticed that I’m still alive as I’m posting stuff in my blog. I also bought a ton of cool stuff from CAKE! If you wanna see pictures of them and the rest of my trip, go to my instagram: LINK HERE

LISÄKSI TIEDOTUS:

Olen avannut itselleni PATREON tilin, jonka rahoja käytän eniten sarjakuvablogini ja nettisarjakuvieni ylläpitoon. Jos siis haluat tukea minua, se on nyt helppoa Patreonin kautta. Tukemiseksi muuten lasketaan myös se, että linkkaat Patreon sivuani jossain somessa muille ja arvostan jokaista linkkausta todella paljon!
I have opened myself a PATREON account and I use the money I get from there in my comic blog and in my webcomics. If you want to support me, it’s easy through Patreon! I also count linking my Patreon page as support and I am very happy for every link you put in social media!


 

>>>LINKKI PATREONIIN – LINK TO PATREON<<<


(Ei hätää, Patreonini on täysin Suomen lain mukainen, en riko rahankeräyslakia ja maksan kaikesta verot.)

 

 

Kategoria: Kuvapäivis, Translated comics.6 vastausta - “Chicago 02”

 1. Hanna-Piritan Sarjisblogi » Blogin arkisto » Chicago 01 Kirjoittaa:

  […] >>LINKKI TOKAAN OSAAN – LINK TO PART TWO<< […]

 2. nuorikko Kirjoittaa:

  Piirrät e:t eri tavalla ko ennen. ne o nyt 3:sii.

 3. hannapirita Kirjoittaa:

  nuorikko: Vaihtelen tapoi tekstata vähä sitä mukaa miltä tuntuu…..

 4. Maijju Kirjoittaa:

  It is I the frenchiest fry
  ihanaa parasta, minä ja mun main fandomit
  haluun nii iteki omistaa sen sarjiksen uguu

 5. hannapirita Kirjoittaa:

  Maijju: Mä kysyinki silt jo vähä et onks sil niit….. Mut kandee itekki ottaa siihe yhteyttä se on tumpus jackleighgross

 6. Hanna-Piritan Sarjisblogi » Blogin arkisto » Chicago 03 Kirjoittaa:

  […] >>Linkki ykkös osaan – Link to part one<<             >>Linkki kakkos osaan – Link to part two<< […]H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com