Rap Jumalan Lapsi!

16.02.2016 - 20:58 / hannapirita.


Noin 80% musiikista jota kuuntelen on rappia. Syy miksi tykkään siitä niin paljon on se, että siinä ei voi tarttuvalla melodialla pelastaa huonoja sanoja Justin Bieberin tyyliin (Baby, baby, baby ooh!) vaan sanojen on ihan oikeasti oltava hyvät, että biisistä tulee mielenkiintoinen. Toki on sitä bileräppiä missä sanat ei oo pääosassa, mutta minä tykkään siitä vanhasta kunnon räpistä jossa riimit on pääosassa! Kuitenkin eräs asia on häirinnyt minua räpissä jo kauan ja nyt tein siitä sarjakuvan.

HPrap01

HPrap02

HPrap03

HPrap04

HPrap05

HPrap06

HPrap07

HPrap08

Sorry I’m not going to translate this. It has rhymes and they’re never going to work in english.

Nyt jos joku osaa räppää, tehkää tällänen biisi mä haluan kuunnella sitä luupilla kolme päivää.

Kategoria: Sarjakuvat, Yleinen.10 vastausta - “Rap Jumalan Lapsi!”

 1. nuorikko Kirjoittaa:

  :DDDDDDD HUUTONAURUU! HIENO KAPPALE!

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  nuorikko: Mä käytin tän biisin tekemiseen sillee 10 minuuttia. Olin kuule ala-asteella tosi hyvä kirjottaan tyhmii runoja. Opettaja lähetti niit aina Kauhajoen kunnallislehteenki. Että jotain hyötyä siitä XD

 3. Ida Kirjoittaa:

  Wooohhooo!! Vau mikä burnnn, ENCORE!

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  Ida: Voitin kerran rippileirillä rap battlen. Meistä kumpikaa ei ollu räpänny ikinä.

 5. Koala Von Tukintolvana Kirjoittaa:

  Tää on kyllä niin upea, ettei toista! Mahtavaa! Sä voisit räpätä lisääkin asioista, joista on sanottavaa 😀

 6. hannapirita Kirjoittaa:

  Koala Von Tukintolvana: Ehkä vaan teen sarjiksii koska se on musta noin 100% hauskempaa ku räppääminen. Kuunnella kyl haluun räppiä itekki!

 7. Lasse Kirjoittaa:

  Oho! Enpä heti olisi arvannut näin vuosia hiljaa sivusta seuranneena, että olisit pälpätyksen kuuntelija, koska… niin! En tiedä, mistä moinen oletus.
  Mitä räppiä kuuntelet?

 8. hannapirita Kirjoittaa:

  Lasse: Niin sitä voi ihminen yllättää! Meinasin eka linkkaa mun lemppari räppäreitä toho postaukseen mut sitte en viittinykkää. Mut siis mun suurin suosikki suomalaisista just nyt ei oo kyl Cheekki vaan Mercedes Bentso. Lisäksi tykkään Pyhästä Lehmästä tosi paljo. Sit tietty kuuntelen vaan spotifyn suosituimpia listoja niin siinä tulee kuunneltua tätä JVG bileräppiäki aika paljo mutta valitettavasti pidän niiltä vaan yhdestä biisistä, siitä Paluu tulevaisuuteen, koska se on nii nostalginen ku lapsena olin sen leffan fani. Sit oon aina tykänny sikana Palefacesta. Myös Mustan Barbaarin molemmat biisit on iha mahtavia, mut oon vähä surullinen ku sil ei oo kauheen paljoa tuotantoa. Mun innostukseni räppiin alkoi 15 vuotiaana, mitenkäs muutenkaa ku Eminemistä. Kuuntelen sitä yhä. Amerikkalaisista mun suurin suosikki kyl silti lienee ihan tää Nicki Minaj ihan vaan koska tykkään niin lujaa hänen tyylistään ja siitä meiningistä mikä siinä hommassa on. Sellanen fuck you asenne. Mut joo eniten kuuntelen kyl suomalaisia vähä pienempia artisteja. Esim Elastinen ei sytytä mua niinku yhtää. Ja Tippa-T on mulle sellanen punanen vaate et ku se alkaa soida spotifyn listalla, skippaan biisin heti. XD
  Toki tosi monissa räppäreissä joita kuuntelen on tosi paljo ongelmallisia puolia, seksismiä ja kaikkea muuta kivaa, ja en todellakaan tätä hyväksy vaikka kuuntelisinki satunnaisesti kyseisiä artisteja. Onneksi musiikki on siitä kivaa että voi valita vaan ne omat suosikkibiisit joissa ei oo seksismiä tai rasismia ja kuunnella niitä hähää!

 9. Lasse Kirjoittaa:

  Joo, mulla on jo tyrehtyny jostain kymmenen vuoden takaisesta lähes eksklusiivisesta räpin kuuntelusta johonkin viiteen prosenttiin kaikesta mitä kuuntelen, ja vaikkei suhde räppiin ehkä olekaan enää niin intohimoista, niin paljon selväpäisempää kyllä. Sitä huomaa, ettei ymmärrä lausettakaan siitä kryptisestä kielestä, mitä Amerikan maaperällä niin moni käyttää (joku sanoo kirjaimen ”p” niin pitäisi tietää mihin se viittaa), niin kuuntelulistalta on sitä mukaa helppo pudottaa nimiä pois. Toinen asia on tietty ne kyseenalaiset ihanteet ja muut asenteet, jotka ei enää vaan kohtaa omia näkemyksiä. Hyvin piristävää on kuulla esim. 2Pacilta tai Papooselta kaiken murhaamisen keskittyvän lyriikan keskeltä jotain ihmismyönteistäkin. Tältä puolen merta Ruudolf on muokannut minun käsitystä räpistä ehkä enemmän kuin kukaan muu, vaikka silläkin alkaa selvästi sanottava loppua.

  Tietty myös tuotannollinen puoli, sämpläyskulttuuri ja muu sellanen on kiinnostanut ihan uhmakkaasta ala-astelaisesta lähtien. Hyvä silta monen muun musiikin kuunteluun.

  Kiitos hei vastauksesta!

 10. hannapirita Kirjoittaa:

  Lasse: Kiitos kysymyksestä! innostuin tosi lujaa kun sain vastata mieleiseen kyssäriin!H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com