Laita nimesi listaan.

25.05.2017 - 14:30 / hannapirita.


Hei vaan ihmiset! Kuten varmaan huomaatte, laitan tänne blogiin hirveen harvoin juttuja. No se johtuu siitä, että mulla on vähän liikaa töitä tuolla ulukomaitten puolella ja kaikki aika menee sinne. Päivittelen tänne kuitenki tasasin väliajoin mun sarjiksia! Lisäksi multa on tässä kesän jälkeen tulossa tänne enemmänki omaelämänkerrallista blogisarjakuvaa!

Mutta nyt on tällanen tarjous mulla teille:

Liittykää mun postituslistalle!


LINKKI TÄSSÄ


Sieltä löytyy infoa mun tulevista luennoista, coneista missä oon, tulevista kirjoista ja nettisarjiksista ja kaikesta muustaki maan ja taivaan välillä. Maileja ei koskaan tuu enempää ku enimmillään yksi viikossa. Lisäksi en jakele osoitettanne kellekkää muille.

Tässä mainosvideoni listasta:

Lisäksi jos liitytte nyt asap, sunnuntaina lähetän ekan listamailin ja sen mukana saavat listalla olijat linkin mun tulevaan sarjakuvaan josta on jo tehty ensimmäinen versio ekasta luvusta! Pääsette siis näkemään tämän ekan luvun! Sarjis itessään kertoo Helsinkiläisestä Samista joka muuttaa maalle ja löytää sieltä yksinhuoltaja isän josta tulee hänen elämänsä suuri rakkaus! Sarjis sijoittuu omalle synnyinpaikkakunnalleni Kauhajoelle!

Kategoria: Ilmoitusluontoista asiaa, Liikkuvaa kuvaa.Kommentointi on suljettu.H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com