Yksi sarjakuva

6.08.2012 - 15:59 / hannapirita.


Tästä ja yhestä toisesta sarjiksestani tulee pieni pienlehtinen Hesan sarjisfestareille pienlehtitaivaaseen.

Kategoria: Sarjakuvat.6 vastausta - “Yksi sarjakuva”

 1. kjjj Kirjoittaa:

  Oot hyvä.

  Tulee niin upee olo kun näkee jonkun osaavan kertoa sisällön.

 2. alkimohap Kirjoittaa:

  Kirjoitin tästä pikku jutun toisaalle: http://alkimohap.sarjakuvablogit.com/2012/09/19/kaksi-masentavaa-tarinaa/

 3. alkimohap Kirjoittaa:

  Niin, ja mä ostin tän juurikin Helsingin sarjisfestareilta. Sä mainitsit Junji Iton tekemän kauhusarjakuvan sen kissoista, kun olin sun ja Muuran pöydän luona. (Tsekkasin sen Cat Diarynkin. Hulvaton. Kissat on välillä näemmä käsittämättömiä otuksia. Isäntä avaa kodin oven, ja sen takana on kissa valmiina hyppäämään karkuun, tai kenties naamalle ja raatelemaan kuoliaaksi? Tai se, miten kissa piileksii jököttäen liikkumatta duunarien vajan kahden ohuen seinän välissä. Sarjiksen pariskunta vaikuttaa itsekin välillä lievästi pakkomielteiseltä.) Toivottavasti hiffasin tän sun sarjiksen jutut oikein.

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  Siis joo se cat diary on kyl mahtava sarjis. Ihan selkeetä kauhusarjakuvaa vaikka kertooki ihan söpöistä kissoista vaan XDDD

 5. Plaudiissia Kirjoittaa:

  Pidin kovasti tästä sarjakuvastasi. Se avasi silmiäni… En ole itse ollut masentunut, mutta jostain syystä kaikki ympärilläni olevat ihmiset ovat. Tätä lukiessa asiat jotenkin selvisivät päässäni, että jollakin on oikeasti tosi vaikeaa ja saattaa riistää itseltään hengen sen takia… Olen kyllä ollut tietoinen tällaisista, mutta ne ovat tuntuneet vain tarinoilta. Varsinkin blogisi lukeminen auttaa minua ymmärtämään, että joskus jopa pienetkin asiat tuntuvat joistakin niin vaikeilta.

  Voimia elämään 🙂

 6. hannapirita Kirjoittaa:

  Kiitos paljon kommentista. Olen iloinen että sarjakuvani jotenkin pääsi vaikuttamaan <3H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com