No se Raakel voitti

23.09.2013 - 16:41 / hannapirita.


Ette varmaan olis koskaa arvannu että just Raakel voittaa. Oli niillä kova taisto Hugon kanssa. Mutta kuitenkin, piirsin seminaarissa istuessani sarjiksen Raakelista ja tässä se nyt on.

Hengittäkää syvään, joudun kertomaan teille huonon uutisen, tämä ei paljasta Raakelista törkeyksiä, tämä ei edes ole kovin hauska sarjis… Mutta tässä se nyt on.

Kategoria: Sarjakuvat.9 vastausta - “No se Raakel voitti”

 1. Raakel Kirjoittaa:

  : >

  Toivottavasti et enää kadu sitä niin usein, sellanen on varmasti tosi kuluttavaa. Niin kävi, mutta nyt se on ollutta ja mennyttä ja ollaan asiasta puhuttu ja päästy yhteisymmärrykseen.

  Uutta päin!

 2. Tia Kirjoittaa:

  Uguh, miten ihana ystävyyssarjis.
  (mutta mua vähän häiritsi noi puhekuplaviivat, kun ne näytti pepuilta 😛 )

  Ja jännä miten vaihdoit tyyliä vähän tätä varten :O

 3. En kommentoi koskaan Kirjoittaa:

  Hitsi, joko se äänestys ehti päättyä! Mutta noh, eipä mun ääni sitä tulosta olisi keikauttanut suuntaan eikä toiseen. (Olisin äänestänyt Suspua, koska Suspu on söps! Niin, ja Jyrki!) Mutta kyllä Raakelkin on ÄIÄ. Tykkään Raakelin ”hahmodesignista” näissä sarjiksissa, koska silmiä näyttämättömät silmälasit ja kirakirat on aina supacool.

 4. Ruija Kirjoittaa:

  Miten koskettavaa ;___;

 5. sande Kirjoittaa:

  Olisi mielenkiintoista nähdä vastaavia sarjiksia myös muista raksuistasi 🙂

 6. Azugi Kirjoittaa:

  Joo, miekin kannatan tuota läheispiirisarjakuvaideaa! : D Ja tää oli kyllä tosi ihana! <3 Mahtavaa, että ootte pysyneet noin hyvinä ystävinä siitäkin huolimatta, et saannin ja annon suhde ei oo ihan aina ollu tasanen teiän välillä.

  Ite toimin samoin muutama vuosi sitten alkaessani seurustelemaan nykyisen poikaystäväni kanssa. Toivon, että oisin tajunnut huomioida häntäkin enemmän ennen kuin mokoma alkoi vaikuttamaan suhteeseemme, mutta samanaikaisesti en myöskään kadu sitä, että inhimillisesti tempauduin tunteen vietäväksi ja nautin elostani poikaystäväni kanssa.

 7. kira Kirjoittaa:

  Joo tee muistakin läheisistä postaus :3

 8. kira Kirjoittaa:

  Sitä paitsi menneiden sureminen vie energiaa. Joku sanoi joskus, että mikään ei tapahdu syyttä. H

 9. Maijju Kirjoittaa:

  kettu mä melkein itkin ;_; ei oikeesti kyyneleet silmäkulmissani ovat m-mutta leikin etten huomaa ;_;;;; yy ihanan rehellinen sarjis ystävistä ;_;H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com