Arvatkaa ny voittiko se Helsinki?

20.02.2014 - 10:12 / hannapirita.


Voittihan se. Tässä tulokset:


Onnea siis HELSINKI! Sieltä oli eniten lukijoita! Tuossa ylhäällä näkyy lista paljonko lukijoita oli mistäkin, ja itseasiassa heti sen jälkeen kun olin laskenut äänet, Vaasa sai vielä yhden pisteen. Arvonnassa pärjäsivät sitten Outokumpu ja Oulu, jotka molemmat saavat myös ylistysrunon. Tosiaan, olin siis luvannut eniten lukijoitani sisältävälle kaupungille ylistysrunon ja nyt se on päätetty, runon saa Helsinki. Säälirunon saavat nuo kaksi arvottua paikkakuntaa. Noh, nyt alan sitten runoilemaan. Odotelkaa kiltisti sillä aikaa ja lukekaa vaikka vanhoja merkintöjä.

Kategoria: Kuvapäivis.6 vastausta - “Arvatkaa ny voittiko se Helsinki?”

 1. Mussu Kirjoittaa:

  Todella hauska tää tussaustyyli tässä, kannattaa käyttää enempikin..

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  Mussu: Tätä tussaustyyliä tullaan näkemään mm. seuraavassa Gaijin antologiassamme! Pääkirjoitus on tussattu näin kokonaan!

 3. Kira Kirjoittaa:

  Miks lappeenrantalaiset ei oo tätä miun lisäks muka vielä löytänyt häh

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  Kira: Sun pitää ottaa ja mennä Lappeenrannan kirjastolla ja vaihtaa kaikkien kirjaston tietokoneiden kotisivuksi mun blogi XDDDD No älä oikeesti, ehkä ne löytää tämän jollain muullakin konstilla.

 5. Kira Kirjoittaa:

  Oon mie kavereille tätä näyttäny et oikeesti siul on Lappeenrannasta enemmänki lukijoita ku mie 😀 Viimeeks sulhaselle näytin siun 24h comicista ”en jaksa enää piirtää” -ruudun ja naurettii sitä ainaki 4 minuuttia. Oot miun lemppari <3

 6. hannapirita Kirjoittaa:

  Kira: Joo se oli hieno ruutu kun en jaksanu enää mitää XDDDD Tollasia tulee kun tekee kaikkia hienoja piirtohaasteita! Tee säki joskus aina välillä tollasia!H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com