Arktista designia

21.02.2014 - 21:19 / hannapirita.


Olin kuuntelemassa tällaista yhtä keskustelujuttua kun nyt olen täällä Rovaniemellä. Sitten pakotin Lauran asentamaan skannerinsa koneelleen, että sain jaettua tämän iloisen tarinan teillekin. Tai no ei tämä nyt kovin kummallinen tarina ole, mutta kerrankos sitä tällaisenkin sarjiksen pökäleen lukaisee.

Arctic Design Week 2014

Mutta siis oikeasti tämä Arctic Design Week oli minulle vain tekosyy saada laittaa blogiini päivitys, sillä halusin linkata teille rakkaille lukijoilleni jotain.

Tiedättekös sen Gaijin sarjakuvan joka me Team Pärvelössä tehtiin viime vuonna? Noh, nyt siitä on tulossa kakkososa ja kakkososan painokuluja kattaaksemme myymme kyseiseen sarjikseen mainoksia. Halvimmat mainokset ovat tosi edullisia vaikkapa oman sarjisblogin tai nettisarjiksen mainostamiseen, joten kannattaa katsoa läpi meidän mediakortti, joka löytyy siit TÄÄLTÄ.

Tätä mediakorttia saa myös jaella eteenpäin ihmisille joita saattaisi kiinnostaa mainostaa nuorten itse tekemässä sarjakuvalehdessä. (Minä siis en ole se nuori, minä olen päätoimittaja, ja piirtäjinä meillä on joukko nuoria jotka eivät ole aiemmin päässeet julkaisemaan sarjakuvaa paperilla.) Gaijinia pääsee toki myös ostamaan omakseen seuraavasta Tampere Kuplii tapahtumasta! Lisätietoja Gaijinista löytyy sitten täältä.

Kategoria: Ilmoitusluontoista asiaa, Kuvapäivis.2 vastausta - “Arktista designia”

  1. Heidi Kirjoittaa:

    Arctic design week = arctic.

  2. Andy Kirjoittaa:

    Heh, jotenkin tutun kuuloista. Itse kun asuin Rovaniemellä, tuli ADW:n (silloisen RDW:n) panelisteja käytyä kuuntelemassa, ja meininki oli jokseenkin samanmoista. Nyt, ulko-Rovaniemeläisenä ymmärtää tuon aihepiirin ja keskustelukehän koomisuuden paremmin.

    Aivan loistava kieli poskella -summaus sisällöstä. Sait siitä irti pääpiirteittäin saman verran mitä minäkin olisin todennäköisesti enää nykyisellään saanut… 😉H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com