Eduskunta Kauhajoella

14.06.2014 - 20:31 / hannapirita.


Kukaan Kauhajokinen ei ole voinut välttyä kuulemasta sitä tietoa että eduskunta oli muuten kerran kolme kuukautta talvisotaa paossa Kauhajoella ja tänä aikana järjesti Kauhajoella 34 täysistuntoa ja tästä syystä Kauhajoen vaakunassakin on puhemiehen nuijat ristikkäin. Eduskunnan läsnäolo Kauhajoella on siis meille Kauhajokisille suuri kansallinen ylpeys ja kunnia. Tästä syystä päätin tehdä sarjakuvan aiheesta Eduskunta Kauhajoella. Tässä se on.

Junttilikka Kauhajoella

Irstas muori

yksinäiset ihmiset

romanttinen loppukuva

Tein tämän sarjakuvan samanhenkisellä teemalla, kuin millä olemme toteuttamassa Lepakkoluola sarjakuva-antologiaamme. Lepakkoluolan aiheena ovat siis naiset historiassa ja naisten välinen rakkaus. Mikä siis voisi olla parempi keino lämmitellä Lepakkoluolan sarjakuviani varten kuin piirtää sarjakuva Kauhajoen tärkeästä historiasta ja kauniista naisten välisestä romanssista?

Lepakkoluola-antologiamme on muuten sellainen, että me joukkorahoitamme sen JUURI SINUN avullasi, mesenaatin kautta. Klikkaa allaolevaa linkkiä ja katso mistä on kyse. Sitten kun olet katsonut, ota osaa joukkorahoitukseen ja/tai kerro joukkorahoituksesta kaikille kavereillesi. Kaikki mainostus ja markkinointi on meille tervetullutta ja olemme siitä erittäin kiitollisia, sillä onhan tärkeää tuoda Suomeen lisää sarjakuvia naisten ja seksuaalivähemmistöjen osuudesta historiassa!

>>LINKKI MESENAATTI.ME/LEPAKKOLUOLA<<

Osaatko muuten sanoa mikä Kauhajokinen paikka näkyy sarjakuvan ensimmäisessä ruudussa?

Translation in english coming soon.

Kategoria: Ilmoitusluontoista asiaa, Sarjakuvat.7 vastausta - “Eduskunta Kauhajoella”

 1. seittilelu Kirjoittaa:

  No ei ne kyllä mitään lakikirjaa varmasti menneet lukemaan.

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  seittilelu: Kyl ne ihan varmana luki sitä eka ja sit ne kiihkeästi alkoi väitellä jostain laista ja sitten tilanne johti toiseen…….

 3. Wispie Kirjoittaa:

  Mä en yleensä tykkää lukea mitään missä homoseksuaalisuus on kantava teema, mut nää on niin hyviä! 😀

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  Wispie: Mun sarjakuvissa kantavana teemana on melkein aina joku romanssi, sen osapuolet sitte on välillä miehiä, välillä naisia, välillä jotain muuta ja siltä väliltä.

 5. kjjo Kirjoittaa:

  Uskomaton historiallinen sarjakuva. Kuin Ville Rantaa 😀

 6. Wispie Kirjoittaa:

  Muotoilin ton kommenttini kyl aika epämääräisesti joten yritän uudelleen 😀
  Eli en oo koskaan tykännyt homoromanssista yksinkertaisesti koska se ei vaan sytytä, mutta sun sarjakuvissa sillä ei oo väliä, koska kirjoitat ne niin hyvin. Se vaan jotenkin toimii niille hahmoille, niin etät niin sen pitiki mennä 😀

 7. hannapirita Kirjoittaa:

  Wispie: Jotain tuollaista oletinkin. Kiitos kovasti kommentistasi!H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com