Kaikille teille

11.07.2014 - 16:29 / hannapirita.


Tällä kertaa tein sarjakuvani englanniksi siksi että kaikki voivat lukea sen. Ei kuitenkaan hätää jos et osaa kovin hyvin englantia. Olen kääntänyt sarjakuvan tuonne alle.

Fanit

Rakas taiteeni fani.
Arvostan sitä että pidät taiteestani.
Ja olen iloinen jokaisesta kommentista jonka sanot. – Mutta…
Älä sano näin. – Sä oot niin hyvä! Mä oon niin paska suhun verrattuna! Mä haluan lopettaa piirtämisen!
Tuntuu pahalta kuulla että minä saan sinut haluamaan lopettaa. – Vaikka kaikki mitä haluan tehdä, on inspiroida sinua.Kun näet jonkun joka on hyvä, se ei tee sinusta huonoa.
Taiteesi tyyli on uniikki, kukaan muu ei piirrä niinkuin sinä.
Älä koskaan lopeta tekemästä taidetta.
Anna minun töideni inspiroida sinua!
Sillä kun kuulen että haluat tehdä lisää taidetta minun vuokseni… se tekee sinusta minulle hyvin erityisen.

Kategoria: Sarjakuvat, Translated comics.7 vastausta - “Kaikille teille”

 1. Badger Kirjoittaa:

  Jos joku on parempi kuin minä, niin ei se ole minulta pois. Ihanaa, kun jaksat inspiroida meitä! <3

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  Badger: Kiitos paljon. Itsekin inspiroidun monista taiteilijoista. Tykkään selata blogeja ja tuntea miten inspiraatio vaan puskee aivoihin ja ei edes tiedä miten ehtii kaiken piirtää!

 3. Kira Kirjoittaa:

  Hei sie! Siun takia mie jatkoin, en tiedä miksi. Mut inspiroit miuta, siun huumori kolahti ja koin sukulaissieluisuutta siihen, teen ite samantyyppisiä postauksia. Blogiin mie piirrän nopeasti räveltäen, koska tärkeempää on se vitsi ja huumori niissä piirroksen sijaan, ne on paskoja ja ne on tarkotuksella sellasia. Jos kiinnostaa mitä mie oikeesti teen ni etsi Facebookista sellainen sivu ku Metsänpeittoon. En linkitä koska se ois suoraa mainostusta 😀

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  Kira: Ei se suora mainostuskaan haittaa. XD
  Mutta siis tosi ihanaa kuulla että oon jotenki pystyny inspiroimaan. Se on mun suurin unelmani! Ihanaa että mun unelma on toteutunut! ;A; Kiitos juusi sinun!

 5. kjjo Kirjoittaa:

  Oot söpö.

 6. Sarada Kirjoittaa:

  Mä oon aina ollu ihan surkea piirtämään ryppyjä ja sun piirtämien vaatteiden rypyt sai muhun uutta puhtia oppia piirtämään niin ryppyjä kuin kaikkea muutakin :>. Varmaan koska piirrät hyvin samalla tavalla kuin mä itse piirsin ennen kuin tulin liian itsekriittiseksi. Mitään en saanut piirrettyä pitkään aikaan, sit löysin sut ja sun taiteen, ja rohkaistuin yrittämään uudelleen. Sairastan itse masennusta, joten olet ollut suureksi avuksi myös osoittamalla mulle, kuinka hyväksyä itsensä ja oma ruumiinsa kauneuksineen ja vikoineen, ja että parhaansa yrittäminen riittää. En osaa oikein pukea tätä sanoiksi kovin hyvin…

  Joten SUURI KIITOS sulle, lyhyesti sanottuna inspiroit henkilönä ja taiteellisesti sekä minua että varmasti muitakin!

 7. hannapirita Kirjoittaa:

  Sarada: Ooh, vaatteiden rypyt, tosi hassua että joku sellanen asia mitä ei ite ajattele kovin paljo voiki auttaa toista keksimään uusia tapoja edetä taiteessaan!
  Ja siis mulle on tosi tärkeetä se että ihmiset vois vaan olla tyytyväisempiä itseensä. mä tiedän ihan omasta kokemuksesta että joskus se on ihan älyttömän vaikeeta, mutta kyllä se siitä vähitellen muuttuu kun vaan etsii sellaista mediaa joka sanoo että oot hyvä sen sijaan että voisitko lahduttaa pari kiloa vielä. Siksi just itekki tuotan sellasia sarjakuvia millä yritän sanoa että olen hyvä juuri sellaisena kuin nyt olen ja toivon että niistä voi olla apua mulle. Mun suurin unelma on taiteellani auttaa muita ja sä juuri kerroit että se unelma on tullu todeksi! Kiitos!H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com