Ohje hyvään dialogiin

2.08.2015 - 21:23 / hannapirita.
2 vastausta - “Ohje hyvään dialogiin”

  1. tööt Kirjoittaa:

    Hei, voikos tätä ja muita sinun sarjiksia käyttää miun kurssitehtävissä (monikulttuurisuuskurssi moi)? lähteet tottakai kirjaan ylös AMK:n ohjeiden mukaan, ja esseet & oppimispäiväkirja menee vain kurssin ohjaajien haltuun. :3

  2. hannapirita Kirjoittaa:

    tööt: Anteeksi kun en ole vastannut aiemmin, en ollut huomannut kommenttiasi. Ehdottomasti tätä saa käyttää opiskeluissaan hyväkseen! Siksipä juuri teen sarjiksia, että niistä olisi hyötyä ihmisille!H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com