Chicago 01

12.06.2015 - 0:33 / hannapirita.


Elikkäs, olin tossa just viikon Chicagossa käymässä tapaamassa feministisarjistyyppejä Ladydrawersista ja käymässä Chicago Alternative Comics Expossa. Oli ihan sika kivaa, paras ulkomaanreissuni ikinä. Tässä matkapäiväkirjani, joka on nyt valitettavasti vain englanniksi. Saatan kääntää tämän jossain vaiheessa, mutta en vielä. Lisäksi matkapäiväkirjani on 54 sivua pitkä, joten laitan sen tänne nettiin kahdessa tai kolmessa pätkässä. Tässä eka pala.

So I was in Chicago to meet with the Ladydrawers feminist comic artists and go to the Chicago Alternative Comics Expo. It was so much fun, my best trip outside Finland ever! Here’s my travel diary which is 54 pages long, so I’ll probably put it here in my blog in 2 or 3 parts. Here’s the first one.

chicagopaivis01

chicagopaivis02

chicagopaivis03

chicagopaivis04

chicagopaivis05

chicagopaivis06

chicagopaivis07

chicagopaivis08

chicagopaivis09

chicagopaivis10

chicagopaivis11

chicagopaivis12

chicagopaivis13

chicagopaivis14

chicagopaivis15

chicagopaivis16

chicagopaivis17

chicagopaivis18

chicagopaivis19

Siinä oli eka osa, 19 sivua. Huh. Ihan vaan tiedoksi niin mun asuntoni on asunto, jota ihmiset yleensä pitää tosi isona, mutta ei, Raen, Faithin ja Amyn asunto oli niin iso että mun asunto olis mahtunu sen sisään 2½ kertaisesti.
Lisäksi huomaatte varmaan että piirsin aika paljon ihan vaan alkumatkasta ennenku olin edes USAssa, se johtui siitä että 11 tunnin lentomatkalla ei paljon muuta tekemistä ollut.

So here was the first part, 19 pages. Wow. Just so you know, my appartment in Finland is normally considered really huge, but Rae’s, Faith’s and Amy’s appartment was big enough to take 2½ of my appartments in.
You may also notice I drew quite a lot in the airplane before I even got to USA, well, that’s because the flight was 11 hours and I really didn’t have anything better to do there.

>>LINKKI TOKAAN OSAAN – LINK TO PART TWO<<

LISÄKSI TIEDOTUS:

Olen avannut itselleni PATREON tilin, jonka rahoja käytän eniten sarjakuvablogini ja nettisarjakuvieni ylläpitoon. Jos siis haluat tukea minua, se on nyt helppoa Patreonin kautta. Tukemiseksi muuten lasketaan myös se, että linkkaat Patreon sivuani jossain somessa muille ja arvostan jokaista linkkausta todella paljon!
I have opened myself a PATREON account and I use the money I get from there in my comic blog and in my webcomics. If you want to support me, it’s easy through Patreon! I also count linking my Patreon page as support and I am very happy for every link you put in social media!


 

>>>LINKKI PATREONIIN – LINK TO PATREON<<<


(Ei hätää, Patreonini on täysin Suomen lain mukainen, en riko rahankeräyslakia ja maksan kaikesta verot.)

 

 

Kategoria: Kuvapäivis, Translated comics.6 vastausta - “Chicago 01”

 1. nuorikko Kirjoittaa:

  Miua nauratti toi perunasivu tarpeettoman paljon :,D

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  nuorikko: PERUNA ON TÄRKEE AIHE! Rakastan perunoita. ;___;

 3. seittilelu Kirjoittaa:

  PERUNOITA NAM NAM perunat on hyviä ja tärkeitä.

 4. hannapirita Kirjoittaa:

  seittilelu: Niin on. Mikää ei oo niin tärkeetä ku peruna, vaikka ei sekää oo kovin tärkeetä.

 5. Hanna-Piritan Sarjisblogi » Blogin arkisto » Chicago 02 Kirjoittaa:

  […] >>Linkki ekaan osaan – Link to the first part<< […]

 6. Hanna-Piritan Sarjisblogi » Blogin arkisto » Chicago 03 Kirjoittaa:

  […] >>Linkki ykkös osaan – Link to part one<<             >>Linkki kakkos osaan – Link to part two<< […]H-P Muualla netissä:

Ota yhteyttä:

hanna.pirita(ät)gmail.com

Kategoriat

Arkistot

Kommentointi!

Kaikki kommentit joita blogiini tulee hyväksytään automaattisesti. Jos kommenttisi ei tule läpi, ota yhteyttä hanna.pirita(at)gmail.com